GRACE OF MONACO: Nicole Kidman spiller Grace Kelly i den nye storfilmer.
GRACE OF MONACO: Nicole Kidman spiller Grace Kelly i den nye storfilmer. Vis mer

Nicole Kidman roser kronprinsesse Mary

Hollywood-stjernen er fra seg av beundring.

Publisert

SEOGHØR.NO: Nicole Kidman er på plass under den årlige filmfestivalen i Cannes, og hun er naturlignok svært populær ettersom hun har hovedrollen i den nye storfilmen «Grace of Monaco». Der spiller hun den Grace Kelly, som flyttet til Monaco for å gifte seg med fyrst Rainer.

Filmen er meget kontroversiell, og prins Albert, prinsesse Caroline og prinsesse Stephanie raser mot framstillingen av moren.

I CANNES: Nicole Kidman sammenligner Grace med Mary. Foto: Photoshot/All Over Press
I CANNES: Nicole Kidman sammenligner Grace med Mary. Foto: Photoshot/All Over Press Vis mer

Askepott-historien har klare paraleller til kronprinsesse Mary, som også kom fra et annet kontinent til et lite land i Europa. Nå sammenligner Nicole Kidman de to:

- Mary kan helt klart minne om Grace Kelly, selv om hun selfølgelig ikke var filmstjerne. Mary kom fra det vi i Australia kaller øvre middelklasse, og jeg synes hun har klart omveltningen svært godt. Jeg har sett bilder av henne og hennes søte familie, hennes ektemann og hennes barn, og det er slik en søt familie, forteller Nicole Kidman i et intervju med Berlingske.

Nicole Kidman har forøvrig selv hatt en formidabel reise fra småroller i australske såpeserier til en av verdens største stjerner...

Akkurat som Mette-Marit...

Men det er ikke bare i Monaco og Danmark man har hatt en vakker Askepott-historie. I Norge vant kronprins Haakon hjertet til den vakre sørlandsjenta med en broket fortid og et barn fra et tidligere forhold, og i dag skinner hun som Norges kronprinsesse og er et forbilde som svært mange nordmenn er stolte av.

PÅ JOBB SAMMEN: Kronprinsesse Mette Marit og kronprinsesse Mary fra gjestet Kristiansand i forbindelse med markeringen av 150 årsjubileumet for Helgolandslaget. Foto: Anders Martinsen
PÅ JOBB SAMMEN: Kronprinsesse Mette Marit og kronprinsesse Mary fra gjestet Kristiansand i forbindelse med markeringen av 150 årsjubileumet for Helgolandslaget. Foto: Anders Martinsen Vis mer

Den nye storfilmen «Grace of Monaco» har premiere i Norge neste uke.

LES OGSÅ: Dette bildet er historisk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer