Nettsted brøt sammen etter toppløsbilder

Kate Middleton smilte tappert mens verden var opptatt av toppløsbildene av henne.

SMILTE TAPPERT: Til tross for at nyheten om de publiserte toppløsbildene av Kate Middleton, smilte paret tappert under besøket i Malaysia. Foto: Stella Pictures
SMILTE TAPPERT: Til tross for at nyheten om de publiserte toppløsbildene av Kate Middleton, smilte paret tappert under besøket i Malaysia. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det franske magasinet Closer publiserte i dag bilder av en toppløs Kate Middleton (30) på badeferie. Bildene ble tatt under en ferietur med prins William (30) i Provence.

Bildene skal ha rystet det britiske hoff, som forsøkte å stoppe det hele fra å bli publisert. Men til ingen nytte.

Toppløsbildene, som ble tatt på en privat balkong, ble likevel publisert, noe som førte til at nettsidene til magasinet brøt sammen, trolig på grunn av stor pågang i timene etter. På siden ligger bare et sladdet cover fra utgaven.

William og Kate fikk vite om bildene fredag morgen. Paret er på et offisielt besøk i Malaysia.

- Hertugen og hertuginnen ble fortalt om bildene ved frokosten, og de er åpenbart triste og skuffet dersom bildene er genuine. De ville tro de hadde rett på privatliv, spesielt når de er på ferie, sier en kilde ved hoffet ifølge Ok Magazine fredag.

Og det skal herske liten tvil om at bildene er ekte.

En talsperson fra hoffet sier at det nå vurderes et søksmål mot det franske bladet.

- Sorgen har nå snudd til sinne og mistro etter at vi har fått mer info om fotografiene. Vi mener det er tråkket langt over streken, og vi er i kontakt med franske advokater for å se hva vi kan gjøre, hvis det er noe vi kan gjøre, sier kilden til Daily Mail.

Kate så likevel ut til å ta seg sammen, og smilte ved flere anledninger da paret besøkte en moské i Kuala Lumpur senere på dagen.

Middleton dekket seg helt til, med unntak av føttene. Skoene måtte både Kate og William ta av seg.

Skandalen med toppløsbildene kommer mindre enn en måned etter at prins Harry ble fotografert helt naken på en fest i Las Vegas.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Prins Harrys nakensjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer