- Nektet å signere ektepakten

Prins William valgte å ikke beskytte eiendelene sine i forkant av bryllupet.

STOLER PÅ KONA: Prins William sier han stoler på kona Kate Middleton, og nektet derfor å signere ekteskapskontrakten. Foto: All Over Press
STOLER PÅ KONA: Prins William sier han stoler på kona Kate Middleton, og nektet derfor å signere ekteskapskontrakten. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Prins William (28), som er nummer to i rekken til den britiske tronen, nektet å signere en ekteskapskontrakt - an såkalt ektepakt, som definerer særeie og felleseie - før han giftet seg med Kate Middleton (29) fredag, skriver Contactmusic.com.

- Han elsker Kate og stoler helt på henne. Derfor var det ikke nødvendig med en ekteskapskontrakt, sier en av hans nære venner.

Da forlovelsen ble offentliggjort i november rådet Patrick Jephson, den tidligere privatsektretæren til prinsesse Diana, dem om å signere en ektepakt som vil beskytte prinsens eiendeler.

- Paret har ikke underskrevet en ektepakt i forbindelse med dette bryllupet, bekrefter en talsmann for det britiske kongehuset, ifølge Contacytmusic.com.

Det skal, ifølge nettstedet, bety at dersom paret noen gang skiller seg, har Kate rett på halvparten av alt prins William eier.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  - Prins William sa nei til dronningen!