SNUSFORNUFTIG: Prinsesse Madeleine skal ifølge en nær venn ha forståelse for at pappa Carl Gustav nekter henne å gifte seg med sin kjæreste gjennom fire år. Foto: All Over Press
SNUSFORNUFTIG: Prinsesse Madeleine skal ifølge en nær venn ha forståelse for at pappa Carl Gustav nekter henne å gifte seg med sin kjæreste gjennom fire år. Foto: All Over PressVis mer

Nekter Madde å gifte seg

I den svenske kongefamilien er det fremdeles pappa som bestemmer.

SEHER.NO: Prinsesse Madeleine (25) og hennes kjæreste Jonas Bergström (27) får ikke gifte seg før Kong Carl Gustav har sagt at det er greit – og det gjør han ikke før han har gitt bort eldstedatteren, og tronarvingen Victoria til hennes Daniel Westling.

- De vet at de vil ha hverandre og begge ønsker å ta det store steget, sier en nær venn av prinsesse Madeleine og Jonas til Expressen ifølge Se og Hør.

Den tidligere partyprinsessen har vært sammen med sin Jonas i fire år, og ifølge vennen har hun forståelse for at hun fremdeles må vente en stund før hun får gå opp kirkegulvet og gjøres ærbar.

Ifølge kongelig takt og tone må Madde og Jonas trolig vente til ett til to år etter at Victoria har giftet seg, før de kan forlove seg.

Det spørs om forståelsen for kong pappas regler ikke risikere å bli rimelig tynnslitt i løpet av ventetiden?

Les mer om Maddes giftenekt og store kjærlighet i Se og Hør Weekend som er i salg nå.

LES OGSÅ: Madde bruker snus