Hertuginne Meghan:

Nekter for at hun løy

Hertuginne Meghan avviser halvsøsterens påstander.

NEKTER: Hertuginne Meghan nekter for at hun løy under Oprah-intervjuet. Foto: Matt Dunham / POOL / AFP / NTB
NEKTER: Hertuginne Meghan nekter for at hun løy under Oprah-intervjuet. Foto: Matt Dunham / POOL / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at det i en årrekke har vært full isfront mellom hertuginne Meghan (40) og halvsøstren Samantha Grant (57), som har samme far, Thomas Markle (78).

Grant er nemlig ikke fremmed for å lange ut mot hertuginnen og prins Harry (37) i media. Hun har ved flere anledninger slengt med leppa og sørget for kontroversielle overskrifter verden over.

I starten av 2021 gjorde Meghan og Harry skandaleintervjuet med Oprah Winfrey (68), hvor hun blant annet snakket om barndommen sin og hevdet at hun hadde vokst opp som enebarn.

Det er knyttet store forventninger til det store intervjuet med prins Harry og Meghan Markle, som sendes i natt norsk tid. Se og Hørs kongehusekspert mener de bygger opp til krig. Vis mer

Hertuginnens uttalelse falt riktignok ikke i god jord hos halvsøstren, som mente at hun løy under intervjuet om det å være enebarn. I mars saksøkte hun Meghan for ærekrenkelse og krevde 75 000 dollar, noe som tilsvarer rundt 730 000 norske kroner.

I Grants søksmål sto det blant annet at hun kunne bevise at uttalelsen til Meghan var falsk. Der sto det at hertuginnen vokste opp med to halvsøsken som var involvert i livet hennes under barndommen.

Mandag ble det offentliggjort et nytt rettsdokument av Meghans juridiske team i forbindelse med søksmålet. Der sto det at hertuginnen kom med en «subjektiv» uttalelse om hvordan hun følte rundt barndommen sin, skriver blant andre Insider.

HALVSØSTRE: Samatha Grant og hertuginne Meghan. Her feiret hun at halvsøstra hadde blitt uteksaminert fra University of New Mexico i 2006. Foto: Splash News/NTB
HALVSØSTRE: Samatha Grant og hertuginne Meghan. Her feiret hun at halvsøstra hadde blitt uteksaminert fra University of New Mexico i 2006. Foto: Splash News/NTB Vis mer

«Meghans svar på spørsmålet om at hun «vokste opp som enebarn» var åpenbart ikke ment å være en objektiv uttalelse om at hun ikke hadde noen genetiske søsken eller halvsøsken. Snarere var det et subjektivt utsagn om hvordan en person føler om barndommen», heter det i dokumentet.

«Det er vanskelig å forestille seg en mer personlig og subjektiv følelse enn hvordan man ser på sin egen barndom», står det videre.

FORTVILET: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

Ifølge Insider står det at Grant fullstendig ignorerte konteksten til Winfreys spørsmål, som handlet om Meghans relasjon til den 17 år eldre halvsøsteren, og som vokste opp i et annet hjem.

Samtidig kommer det også fram at påstanden til Grant om at hun kunne motbevise at Meghan vokste opp som enebarn, er «fullstendig falsk».

LES OGSÅ: - Brad Pitt dater

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer