Hertuginne Meghan:

Nekter for at hun løy

Hertuginne Meghan avviser halvsøsterens påstander.

NEKTER: Hertuginne Meghan nekter for at hun løy under Oprah-intervjuet. Foto: Matt Dunham / POOL / AFP / NTB
NEKTER: Hertuginne Meghan nekter for at hun løy under Oprah-intervjuet. Foto: Matt Dunham / POOL / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at det i en årrekke har vært full isfront mellom hertuginne Meghan (40) og halvsøstren Samantha Grant (57), som har samme far, Thomas Markle (78).

Grant er nemlig ikke fremmed for å lange ut mot hertuginnen og prins Harry (37) i media. Hun har ved flere anledninger slengt med leppa og sørget for kontroversielle overskrifter verden over.

I starten av 2021 gjorde Meghan og Harry skandaleintervjuet med Oprah Winfrey (68), hvor hun blant annet snakket om barndommen sin og hevdet at hun hadde vokst opp som enebarn.

Hertuginnens uttalelse falt riktignok ikke i god jord hos halvsøstren, som mente at hun løy under intervjuet om det å være enebarn. I mars saksøkte hun Meghan for ærekrenkelse og krevde 75 000 dollar, noe som tilsvarer rundt 730 000 norske kroner.

I Grants søksmål sto det blant annet at hun kunne bevise at uttalelsen til Meghan var falsk. Der sto det at hertuginnen vokste opp med to halvsøsken som var involvert i livet hennes under barndommen.

Mandag ble det offentliggjort et nytt rettsdokument av Meghans juridiske team i forbindelse med søksmålet. Der sto det at hertuginnen kom med en «subjektiv» uttalelse om hvordan hun følte rundt barndommen sin, skriver blant andre Insider.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer