Kronprins Frederik:

Nekter å svare

Ble konfrontert med ryktene.

ORDKNAPP: Kronprins var ikke særlig snakkesalig da han ble møtt av danske journalister. Foto: Lise Åserud / NTB / POOL
ORDKNAPP: Kronprins var ikke særlig snakkesalig da han ble møtt av danske journalister. Foto: Lise Åserud / NTB / POOL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den danske kongefamilien har de siste ukene fått mye oppmerksomhet.

Kronprins Frederik (55) har befunnet seg midt i en enorm mediestorm etter det spanske ukebladet Lecturas publiserte bilder av ham sammen med den tidligere modellen Cenoveva Casanova (46) under et hemmelig besøk i Madrid.

Lecturas hevdet også at kronprins Frederik skal ha overnattet hos 46-åringen.

Mandag var 55-åringen på besøk i Aalborg for å delta på et offisielt oppdrag, da han ble konfrontert med spørsmål om spekulasjonene.

JUL SAMMEN: Louise Angelica Riise og David Eriksen samler familien og feirer jul sammen i år. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch, Rød Løper Vis mer

- Kronprins Frederik, har du en kommentar til spanske mediers skriverier?, spurte danske BTs journalist på stedet.

- Det har jeg ikke, svarte en ordknapp kronprins.

Casanova har tidligere avvist påstandene om at hun og kronprinsen er mer enn venner.

- Jeg benekter kategorisk utsagnene som antyder et romantisk forhold mellom kronprins Frederik og meg, sa 46-åringen tidligere denne måneden.

Observante seere har bitt seg merke i en detalj i første episode av den nye VGTV-serien «Til fjells med Folle». Reporter: Jostein Sletten / Dagbladet. Foto: VGTV Vis mer

- Ethvert utsagn av denne typen er ikke bare blottet for sannhet, men gir også en feilaktig framstilling av fakta på en ondsinnet måte. Dette er allerede i hendene på mine advokater, som vil gå de nødvendige skritt for å beskytte min rett til ære, sannhet og privatliv, sa hun videre.

Det danske kongehuset har også uttalt seg om bildene overfor Hola, ifølge Ekstra Bladet.

«I årevis har vi opprettholdt en policy om ikke å kommentere eller bekrefte noen detaljer knyttet til private forhold. I tillegg vil vi understreke vår plikt til å respektere privatlivet til medlemmer av kongefamilien, inkludert kronprinsen», sier kongehuset i uttalelsen.

LES OGSÅ:- Utrolig rart