Prinsesse Märtha Louise:

Nekter å svare

Prinsessen dukket opp på premierefesten til «Jaget».

Prinsesse Märtha Louise forteller om livvakt-drama på «Jaget», men vil ikke svare om bryllupet .Video: Celina Morken / Rød Løper. Kine Falch, som er ansatt i Dagbladet og Se og Hørs «Rød Løper», medvirker i TV-programmet «Jaget». Falch er ikke delaktig i redaksjonelle vurderinger rundt serien. Redaksjonen tar selvstendige redaksjonelle vurderinger. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

1. oktober er det endelig duket for premiere på TVNorges helt nye realitykonsept - nemlig «Jaget».

Onsdag er det derfor premierefest på Brød og Sirkus i Oslo, og Se og Hørs Rød Løper er naturligvis til stede.

Blant de frammøtte finner vi naturligvis deltakerne, som er prinsesse Märtha Louise (52), Tinashe Williamson (38), Vegard Harm (27), Morten Hegseth (37), Christine Dancke (39), Petter «Katastrofe» Kristiansen (34), Petter Schjerven (55) og Odd-Bjørn Hjelmeseth (51).

«JAGET»: Åtte kjendiser er på flukt i den splitter nye TV-Norge serien. Vis mer

Førstnevnte gjør med dette sin realitydebut, og på den røde løperen legger hun ikke skjul på at hun hadde det veldig fint på tur sammen med makker Williamson.

- Kriteriet for at jeg skulle være med var faktisk at jeg fikk være på lag med Tinashe, og jeg synes samarbeidet gikk kjempebra. Vi hadde det veldig fint på tur.

Både Märtha og Tinashe forteller om hvordan det var å være med, og ifølge dem virker det som at TV-seerne har mye morsomt å se fram til.

I tillegg til «Jaget»-innspillingen, er også prinsessen trolig i full gang med bryllupsplanlegging. Nylig ble det kjent at Märtha og Durek Verrett gifter seg i Geiranger i slutten av august neste år.

JAGET: Prinsesse Märtha Louise og Tinashe Williamson måtte «lande» etter TV-innspillingen. Video: Rød Løper Vis mer

Når Se og Hør spør den kommende bruden om bryllupet, vil hun imidlertid ikke snakke om det temaet.

- Det kommer jeg ikke til å svare på nå, jeg er her for «Jaget», sier Märtha Louise bestemt.

Kine Falch, som er ansatt i Dagbladet og Se og Hørs «Rød Løper», medvirker i TV-programmet «Jaget». Falch er ikke delaktig i redaksjonelle vurderinger rundt serien. Redaksjonen tar selvstendige redaksjonelle vurderinger.

LES OGSÅ: - Skal ikke være en gammel brud

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer