Prins William:

Nekter å svare

Prins William ignorerte reporter.

KALDT: Forholdet mellom prins Harry og prins William skal være alt annet en godt. Foto: REUTERS/Alkis Konstantinidis/Pool/File Photo
KALDT: Forholdet mellom prins Harry og prins William skal være alt annet en godt. Foto: REUTERS/Alkis Konstantinidis/Pool/File Photo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag ble prins Harrys (38) bombe av en selvbiografi gitt ut. «Spare» inneholder en rekke avsløringer, og har på kort tid sjokkert en «hel verden».

I boken kommer Harry med en rekke anklager mot den britiske kongefamilien, blant annet for hvordan de tok imot hans kone, hertuginne Meghan (41).

ØDELAGT: Prins Harry avslører detaljer om slåsskampen han hadde med broren sin Prins William i talkshowet «The Late Show with Stephen Colbert». Video: Pluto TV Vis mer

I boken kommer Harry med flere avsløringer om seg selv også.

Han avslører blant annet pikante detaljer rundt sitt eget sexliv. Han debuterte nemlig seksuelt med en eldre kvinne.

Han kom også med sjokkavsløringen om at han drepte 25 personer i Afghanistan da han tjenestegjorde i som britisk helikopterpilot.

Hans familie derimot, har forholdt seg tause siden utgivelsen, og det ser ut til at hvert fall hans bror, prins William (40), har planer om å forbli taus i tiden framover, skriver Page Six.

MYE: Se og hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, mener prins Harry deler for mye i boka "Spare". Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Da prins William og prinsesse Kate (41) deltok på et arrangement i veldedighetsarrangement i Birkenhead i Enland. Det var deres andre oppdrag siden boken ble utgitt.

- Deres kongelige høyhet, har du i det hele tatt hatt en sjanse til å lese din brors bok?, ropte reporteren ut to ganger, ifølge videoopptak tatt av ITV.

William ignorerte reporteren, og forlot raskt lokalet. Kate ignorerte også henvendelsen.

Paret virket å være i godt humør på oppdraget, til tross for påstandene mot dem og andre medlemmer av kongefamilien i Harrys bok.

LES OGSÅ: - Et nedrig angrep på broren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer