Kronprinsesse Mette-Marit:

Nekter å svare

Ville ikke kommentere nyheten om Märtha Louise.

TAUS: Kronprinsesse Mette-Marit ville ikke svare på spørsmål om Märtha Louise. VIDEO: Klaus Fjellro. Reporter: Jonathan Gaathaug Nielsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OSLO (Se og Hør): Tirsdag kom kongehuset med pressemelding om at prinsesse Märtha Louise (51) frasier seg sine offisielle oppgaver.

«Prinsesse Märtha Louise ønsker å bidra til et tydeligere skille mellom egne aktiviteter og tilknytningen til kongehuset. Prinsessen har derfor, i samråd med Hans Majestet Kongen og den nærmeste familien, bestemt at hun på det nåværende tidspunkt ikke skal utføre offisielle oppgaver for kongehuset», heter det i pressemeldingen fra kongehuset.

Det kom også fram i pressemeldingen at prinsessens forlovede, Durek Verrett (47), må forholde seg til prinsippet om at prinsessetittelen ikke skal brukes i kommersiell sammenheng.

Samme dag som nyheten sprakk tok det forlovede paret til Instagram for å fortelle sin side av saken.

- Jeg har alltid ønsket å støtte min forlovede og jeg vil at hun skal være lykkelig. Hvis hennes liv har blitt vanskelig på grunn av ting jeg har gjort, var det aldri min intensjon, uttalte Verrett.

Rakk ikke fullføre spørsmålet

Dagen etter uttalte kronprins Haakon (49) seg om nyheten.

- Det er en løsning vi har kommet fram til, at søsteren min ikke lenger skal representere kongehuset offisielt. Det synes vi er en bra løsning, for her er det jo flere interessenter, sa kronprinsen til pressen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.