Nekter å invitere brorens kjæreste

Prinsesse Madeleine vil ikke ta den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren inn i den private varmen.

IKKE FORNØYD: Prinsesse Madeleine skal ha gjort det klart at hun ikke er noen venninne av sin brors glamourmodell-kjæreste, og vil ikke be Sofia Hellqvist til sin 30-års bursdagsfest Foto: Fame Flynet Norway
IKKE FORNØYD: Prinsesse Madeleine skal ha gjort det klart at hun ikke er noen venninne av sin brors glamourmodell-kjæreste, og vil ikke be Sofia Hellqvist til sin 30-års bursdagsfest Foto: Fame Flynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prins Carl Philip (33) har lenge kjempet for å få sin kjæreste - modell og tidligere «Paradise Hotel»-deltager Sofia Hellqvist - godtatt av den svenske kongefamilien.

Et gjennombrudd kom da Sofia Hellqvist ble invitert i dåpen til Sveriges nye tronarving, prinsesse Estelle.

Men en som nekter å godta 27-åringen som kongelig kjæreste, er prinsesse Madeleiene. Og utad har Madde tatt Sofia inn i varmen, men når det kommer til det private er tilstanden en annen.

Ifølge Expressen har Carl Philips søster utelatt å invitere Sofia til sin 30-års fest førstkommende søndag.

Avisen skriver ifølge Dabgladet at Madeleine ikke ser på Sofia som en nær venninne, til tross for at Sofia kom sammen med prinsessens kjæreste, Chris O' Neill (37 ) i prinsesse Estelles dåp.

«Madde» vil heller ikke ha noen offentlig feiring av sin 30-års dag.

- Det er en beslutning som prinsessen har tatt i samråd med familien, sier informasjonssjef ved det svenske hoffet, Annika Sönnerberg, til Aftonbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Madde shottet med Mafia

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer