Nekter å dra hjem til skandalekongen

Fem dager etter at Silvia fjernet ringen, er det prinsesse Madeleines tur til å protestere mot farens turbulente fortid.

BLIR I USA: Prinsesse Madeleine dropper både bursdagsfeiring og å være i Sverige på den svenske nasjonaldagen, etter den siste tidens mediestorm rundt hennes far kong Carl Gustaf. Foto: Stella  Pictures
BLIR I USA: Prinsesse Madeleine dropper både bursdagsfeiring og å være i Sverige på den svenske nasjonaldagen, etter den siste tidens mediestorm rundt hennes far kong Carl Gustaf. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Sveriges kong Carl Gustaf har hatt en tøff tid i kjølvannet av beskyldningene om at han blant annet skal ha blitt sett på flere strippeklubber sammen med venner og i tillegg skal ha nakenbadet med flere av dem.

I tillegg til massiv kritikk i svensk presse, vakte det oppsikt da dronning Silvia for fem dager siden dukket opp på et offisielt oppdrag uten gifteringen på sin finger. Det ble av den svenske hoffeksperten Daniel Nyhlén tolket som en stille protest fra dronningens side.

Nå ser det ut til at også kongeparets yngste datter, prinsesse Madeleine har fått nok av skandalene rundt faren.

Den svenske avisen Expressen skriver ifølge Dagbladet at prinsessen ikke vil komme hjem til Sverige for å feire sin 29-års dag i en stille protest mot den siste tidens skandaler. Hun vil heller ikke være tilstede på feiringen av den svenske nasjonaldagen 6. juni.

- Prinsessen er i New York og arbeider. Det jeg vet er at prinsesse Madeleine kommer til fyrst Alberts bryllup i Monaco i juli, sier Annika Sönnerberg ved det svenske hoffet til Expressen.

Den norske kroppsspåk-eksperten Live Bressendorf Lindseth hevdet i går overfor Seher.no at kong Carl Gustaf viste mange tegn på at han ikke snakket sant, da han i et intervju med svensk TV avviste at han hadde besøkt noen strippeklubber.

- Etter å ha sett dette, må jeg jo si at jeg tror han har vært på disse stedene. Jeg tror ikke på det han sier. Han er engstelig og føler seg kjørt opp i et hjørne. Han ser ut som en gutt som har vært på epleslang, og har blitt tatt. Også tror jeg jo ikke at kona hans er spesielt fornøyd for tiden heller, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Fremstår som en usikker, forvirret og nervøs mann