AVVISER ROMANSE: Sarah Ferguson er ikke sammen med norske Geir Frantzen, om man skal tro henne selv. Foto: Stella Pictures
AVVISER ROMANSE: Sarah Ferguson er ikke sammen med norske Geir Frantzen, om man skal tro henne selv. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Nei, vi er ikke sammen

Hertuginnen avviser at romanse til den norske Findus-eieren.

SEHER.NO: Så sent som i januar skal hertuginnen av York, Sarah Ferguson (48), og frossenmatmillionæren Geir Frantzen (40) ha vandret sammen i Oslos gater. I fjor sommer skrev engelske aviser om bryllupsplaner, men ingen av de to har bekreftet romansen.

Nå nekter derimot Fergie for at hun er sammen med nordmannen, skriver Dagbladet. I et større intervju med magasinet Stella, som fulgte med The Sunday Telegraph søndag, rister hertuginnen på hodet da hun får spørsmålet om det stemmer at hun og Frantzen er kjærester.

Ifølge henne selv har hun ikke vært ute på en romantisk middag så lenge hun kan huske. Samtidig mener hun at det hviler en forbannelse over kjærlighetslivet hennes.

- Det er umulig. Enten synes menn at jeg har for sterk vilje, eller så synes de at jeg er for nært knyttet til prins Andrew. Uansett, jeg vil ikke være desperat, men jeg skulle ønske noen kunne slå seg sammen med meg på Planet Sarah, sier Sarah, som utdyper en smule filodofisk:

- Når ting ikke går så bra liker jeg det ganske godt, fordi jeg føler meg et stykke borte fra begivenhetene. Vi er bare små atomer, som sirkler rundt og driver med våre egne ting. Om ting er bra eller dårlig, har jeg endelig skjønt at jeg ikke kan endre på dette, mener hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: På Formel 1-løp med norske Geir 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.