Hertuginne Meghan:

Nei, dette er ikke hertuginne Meghan

En dobbeltgjenger tar nettet med storm.

SKILT VED FØDSELEN: Nei, dette er ikke hertuginne Meghan. En dobbeltgjenger som ligner stort på prins Harrys kone tar nå nettet med storm. Det kan hun tjene store penger på. Foto: Instagram
SKILT VED FØDSELEN: Nei, dette er ikke hertuginne Meghan. En dobbeltgjenger som ligner stort på prins Harrys kone tar nå nettet med storm. Det kan hun tjene store penger på. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er over syv milliarder mennesker på denne planeten, som alle på hver sine måter er forskjellige i både utseende og personlighet. Sannsynligheten for at man finner noen som er akkurat som deg, med mindre man er eneggede tvillinger, er derfor nokså liten.

Likevel hender det tidvis at såkalte dobbeltgjengere dukker opp.

Opp gjennom årene har Se og Hør skrevet om flere av stjernenes ukjente «tvillinger», som brått får oppmerksomhet fordi de ligner på berømtheter. Noen synes bare det er artig, mens andre kan leve av å være prikk like blant andre Kim Kardashian og avdøde Elvis Presley.

Det er derimot ikke hver dag at det dukker opp kongelige dobbeltgjengere. Nå skaper en amerikansk dame overskrifter verden over, på grunn av sin påfallende likhet til et av de ferskeste medlemmene i det britiske kongehuset.

RIHANNA JR: Åtte år gamle Ala'a Skyy, som tidligere har blitt sammenlignet med Rihanna, brukes til å reklamere for helseprodukter. Det vekker reaksjoner. Video: Rød Løper Vis mer

Prikk lik

People er blant mediene som omtaler hertuginne Meghans overraskende dobbeltgjenger. En småbarnsmor i den amerikanske delstaten Missouri har lagt ut bilder av seg selv i en årrekke, men får altså først nå oppmerksomhet for sin uslåelige likhet til prins Harrys kone.

Akeisha Land legger i all hovedsak ut bilder av barna sine, men smeller på med en selfie i ny og ne. Det er på disse hun kunne vært hertuginne Meghans bortkomne tvillingsøster. Tidligere denne uken begynte kommentarfeltet hennes å strømme over av kommentarer om den slående likheten.

De har samme hårfarge, lignende «poser» under øynene og et nærmest identisk smil. I tillegg har begge fregner, som forsterker likheten fansen mener er på en prikk. Hun har allerede 160 000 følgere på Instagram, et tall som trolig har økt betraktelig etter all medieoppmerksomheten.

SLÅENDE LIKHET: - Det har vært helt sykt, sier Akeisha Land om oppmerksomheten hun har fått for å ligne på hertuginne Meghan. Til høyre ser man den originale hertuginnen. Foto: Instagram/ NTB scanpix
SLÅENDE LIKHET: - Det har vært helt sykt, sier Akeisha Land om oppmerksomheten hun har fått for å ligne på hertuginne Meghan. Til høyre ser man den originale hertuginnen. Foto: Instagram/ NTB scanpix Vis mer

Småbarnsmoren forteller til E! News at oppmerksomheten kom overraskende på. Det var etter at hun la ut en selfie med datteren Greyson at det tok helt av.

- Det har vært helt sykt. Jeg har angst nå. Hver eneste kommentar handler om meg. Ofte skriver folk at Grayson er søt og slike ting, men nå handler det bare om meg. Det er overveldende, forklarer hun.

JULEBORDSINSPIRASJON: La deg inspirere av hårsveisen til Meghan Markle når julebordssesongen kommer i gang. Vis mer

- Definitivt et kompliment

Land sier at hun egentlig ikke følger stort med på det britiske kongehuset, men at hun har fulgt hertuginne Meghan tett en stund. Derfor synes hun at alle komplimentene som har dukket opp den siste tiden er nokså flatterende.

- Det tar jeg som et stort kompliment. Jeg synes hun er smellvakker, så det er definitivt et kompliment at noen mener vi ligner, sier hun.

Det er ikke usannsynlig at den amerikanske småbarnsmoren kommer til å ta betalte oppdrag som dobbeltgjenger om hun får tilbudet. Hun har også planer om å være mer foran kamera fremover.

-Ja, det blir nok definitivt mer av meg og ikke bare barna mine fremover. Jeg elsker mote og mamma-ting, forklarer hun.

PRIKK LIKE: Det er ikke alltid bare-bare å være prikk lik en kjendis. Her er noen av de villeste dobbeltgjengerne! Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

Tjener tusenvis

Selv om Land foreløpig ikke har sagt ja til noen betalte oppdrag som kongelig dobbeltgjenger, finnes det faktisk to stykker i Storbritannia som lever av å ligne på kongelige berømtheter. Simon Watkinson er utdannet sivilingeniør, men lever av å ligne på prins William.

Ifølge Insider har han hatt over 300 oppdrag som prins William. Det toppet seg i 2011, da prinsen skulle gifte seg med Kate Middleton - som vi i dag kjenner som hertuginne Kate.

DOBBELTGJENGER: Simon Watkinson lever godt som prins Williams dobbeltgjenger. Foto: NTB scanpix
DOBBELTGJENGER: Simon Watkinson lever godt som prins Williams dobbeltgjenger. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg hadde aldri innsett at jeg kunne tjene penger på dette. Det slo meg ikke før jeg leverte bildene mine til en berømt dobbeltgjenger-fotograf, har han forklart til nettstedet.

Deretter var alt gjort. Han kan tjene tusenvis på oppdrag som reklamer, fotoshoots eller arrangementer. Selv om han ikke får like mange oppdrag som før, holder han fortsatt koken, og stiller gjerne opp på selfies om han må. Det er derimot ett problem.

MUNTERT MØTE: Da kopiene av Kate og William var i Oslo i 2011, besøkte de også Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland på hans kontor. Foto: Se og Hør
MUNTERT MØTE: Da kopiene av Kate og William var i Oslo i 2011, besøkte de også Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland på hans kontor. Foto: Se og Hør Vis mer

Mens Watkinson har en relativt stabil hårmanke, har William sin forduftet med årene.

- Jeg er nok den eneste mannen i verden som skulle ønske jeg ble skallet. Jeg har lekt med ideen om å barbere hodet mitt, men jeg tror ikke kameratene mine hadde akseptert det, ler han.

Collette Mullarkey ligner på sin side på hertuginne Kate. Se og Hør møtte faktisk duoen i 2011, da de var på besøk i Norge. Daværende hoffreporter, Kjell Arne Totland, synes det var stas å møte de to dobbeltgjengerne.

- De var to veldig hyggelige ungdommer, som håpet å gjøre dette til et levebrød. Spesielt i enkelte positurer var de begge veldig like originalene. Men de var nok litt små av vekst. De fikk jo meg til å se ut som en kjempe - og jeg tror faktisk William er høyere enn meg i virkeligheten, sa Totland den gangen.

LES OGSÅ: Røper hvordan hun møtte kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer