Hertuginne Meghan:

Nedtur for Meghan

Ny nedtur i retten for prins Harry og hertuginne Meghan.

KREVENDE: Hertuginne Meghan og prins Harry har opplevd en del motbør i sitt søksmål mot Associated Newspapers, og har nå fått et nytt skudd for baugen. Foto: Michele Spatari/ AFP/ NTB
KREVENDE: Hertuginne Meghan og prins Harry har opplevd en del motbør i sitt søksmål mot Associated Newspapers, og har nå fått et nytt skudd for baugen. Foto: Michele Spatari/ AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hertuginne Meghan (39) og ektemannen, prins Harry (36), har de siste månedene vært involvert i et søksmål mot Associated Newspapers. Nærmere bestemt dreier den rettslige striden seg om at paret mener de har blitt utsatt for ærekrenkelse fra tabloidavisen Mail on Sunday.

Fram til nå har paret stått overfor både opp- og nedturer i retten, og tirsdag ettermiddag skriver Sky News at hertugparet igjen har fått en nedtur.

I oktober i fjor bestemte hertugparet seg for å saksøke Mail on Sunday, som følge av en lang konflikt de hadde hatt med avisen. Det hele bunnet i at avisen, som er søsteravisen til Daily Mail, publiserte et privat brev.

Nekter

Ifølge Sky News inneholdt brevet privat informasjon som hertuginnen hadde sendt til sin far i 2018. Brevet skal ha inneholdt en bønn fra Meghan til sin far om å holde seg unna pressen, og et håp om å kunne ordne opp i familieforholdet.

I den siste kjennelsen fra retten hevdet Associated Newspapers at hertuginnen samarbeidet med forfatterne om den nylig utgitte boka «Finding Freedom» for å fortelle sin side av saken, og at hun enten direkte eller indirekte har gitt forfatterne informasjon selv om brevet til faren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer