Prins Harry og hertuginne Meghan:

Navngir kongelig «rasist»

Trekker tilbake bok.

EKSKLUSIVT INTERVJU: Prins Harry og hertuginne Meghan stilte opp for Oprah Winfrey i 2021. Foto: Harpo Productions / Joe Pugliese / Handout /Reuters/NTB
EKSKLUSIVT INTERVJU: Prins Harry og hertuginne Meghan stilte opp for Oprah Winfrey i 2021. Foto: Harpo Productions / Joe Pugliese / Handout /Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag ble den allerede mye omtalte boka «Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy's Fight for Survival» gitt ut verden over.

Det er imidlertid ikke alle som får tak i den med det første. Den har nemlig blitt trukket fra nederlanske butikker grunnet en «feil».

Xander, utgiverne av den nederlanske oversettelsen av boka, har sagt at den er satt på vent, ifølge Sky News.

«Vi trekker boka til Omid Scobie midlertidig tilbake fra salg. Det oppstod en feil i den nederlandske oversettelsen og blir for tiden rettet», heter det i en uttalelse.

Nå kan prins Christian av Danmark vinne pris etter spøken han dro på farens bekostning i bursdagen sin. Video: Instagram/@detdanskekongehus, Nora Skavhaug. Reporter: Caroline Vagle. Vis mer

The Independent melder at feilen dreier seg om at den nederlandske versjonen navngir det de omtaler som en «kongelig rasist».

Under et tidligere intervju med Oprah (69) hevdet hertuginne Meghan (42) at det var personer i den britiske kongefamilien som var bekymret for hvilken hudfarge barna hennes kom til å ha. I den nederlandske versjonen av «Endgame» skal én av disse personene ha blitt navngitt.

Det er ikke kjent når boka vil bli gjort tilgjengelig igjen.

LES OGSÅ: Hertuginne Meghan saksøkt av halvsøsteren