ER NAVNET AVSLØRT? Kilder hevder de er sikre på hva prinsesse Sofia og prins Carl Philips førstefødte skal hete.  Foto: Aftonbladet
ER NAVNET AVSLØRT? Kilder hevder de er sikre på hva prinsesse Sofia og prins Carl Philips førstefødte skal hete. Foto: AftonbladetVis mer

- Navnet til Carl Philip og Sofias barn er avslørt

De kommende foreldrene skal ha valgt å kalle opp sin førstefødte etter en kongelig slektning.

SEOGHØR.NO: I april blir prins Carl Philip (36) og Sofia (31) foreldre for første gang.

Tidligere har det svenske ukebladet «Hänt i Veckan» hevdet at paret får en sønn, og nå mener de at de har kilder som vet hva ekteparets barn skal hete.

- En av våre kilder forteller oss at barnet skal hete Bertil, oppkalt etter Carl Philips kjære gudfar prins Bertil som gikk bort i 1997, skriver ukebladet.

Carl Philip og Bertil, som var kong Carl Gustafs onkel, skal ha stått hverandre svært nære, og prinsen skal ha latt seg inspirere stort av gudfaren.

Prins Bertil konkurrerte mange år innen motorsport, noe som skal ha ført interessen videre til 36-åringen.

Carl Philip og Sofia arvet prins Bertil og prinsesse Lilians hjem «Villa Solbacken» på Djurgården i Stockholm etter Lilians dødsfall i 2013. 

- Det er ingen tvil om at sønnen skal hete Bertil. Det finnes ikke noe annet alternativ, skriver det svenske bladet. 

Saken fortsetter under bildet. 

NÆR KONTAKT: Prins Bertil gikk bort i 1997, og bildet til venstre er av prinsesse Madeleine og Carl Philip under begravelsen hans.  Foto: NTB scanpix
NÆR KONTAKT: Prins Bertil gikk bort i 1997, og bildet til venstre er av prinsesse Madeleine og Carl Philip under begravelsen hans. Foto: NTB scanpix Vis mer

Avslørte kjønnet

Carl Philip og Sofia annonserte den gledelige nyheten om at de ventet sitt første barn like etter kronprinsesse Victoria (38) avslørte at hun venter barn nummer to.

«Vi er så lykkelige og glade for å kunne meddele at vi venter vår første barn. Vi er veldig forventningfulle», annonserte paret via kongehusets nettsider.

Saken fortsetter nedenfor. 

Like etter hadde «Hänt i Veckan» over hele forsiden at det fødes en gutt, og i artikkelen skriver de at foreldrene jubler over beskjeden.

De kongelige har ikke bekreftet neoen av spekulasjonene.

Magasinet kom fram til kjønnet ved hjelp av å undersøke tre ting.

Morgenkvalm og pen i huden

Først slo de opp i en 700 år gammel kinesisk kalender, som skal ha fastslått barnets kjønn ut fra morens alder og befruktningsmåned. 

Bladet testet kalenderen opp mot prinsesse Leonore, prins Nicolas og prinsesse Estelle, og de tre kongeliges kjønn «stemmer» også med kalenderen.

I tillegg studerte bladet Sofias hud, som er like fin etter graviditeten. «Hänt i Veckan» skrev også at det er et tegn på et guttebarn.

Saken fortsetter under bildet.

FORVENTNINGSFULL: Prinsesse Sofia har fått en svært markant babymage, og det er tydelig at hun snart er klar for fødsel.  Foto: Aftonbladet
FORVENTNINGSFULL: Prinsesse Sofia har fått en svært markant babymage, og det er tydelig at hun snart er klar for fødsel. Foto: Aftonbladet Vis mer

Og for å være helt sikre, kontaktet bladet sin astrolog Fredrik Årestad. Der fikk de også et klart tegn:

- Mye tyder på at det fødes en prins på vårparten, fortalte han til bladet. 

Prinsesse Sofia har i tillegg vært mye kvalm tidlig i svangerskapet, noe bladet mener er tegn på et guttebarn.

LES OGSÅ: Victoria viste frem babymagen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.