Navnet på Maddes flamme avslørt

Og moren hans skal ha vært en av prins Charles sine ekskjærester...

Publisert
SEHER.NO: Det var bare et tidsspørsmål før identiteten på den mystiske mannen på bildene med prinsesse Madeleine (28) i New York ble kjent. Nå avslører Expressen at mannen som skal være den svenske prinsessens nye romanse skal være en finansmann med navn Christopher O’Neill.

- De har vært sammen en stund og er ofte ute sammen, sier en sentralt plassert kilde til den svenske avisen Aftonbladet.

Aftonbladet skriver ikke hans hele navn, men omtaler han bare som Chris 35 år, men ifølge konkurrenten Expressen er hans fulle navn Christopher O’Neill. De skriver imidlertid at han er 36 år.

- De har møtt hverandre gjennom felles bekjente og har datet en stund. Det er ikke sikkert det handler om et hundre prosent seriøst forhold, men det er klart at det er en kjærlighetsaffære, sier en kilde nære paret til Aftonbladet.

I Expressen blir det hevdet at Madeleine fortsatt beregner seg som singel, i hvert fall offisielt.

- Det er alltid gutter rundt henne. Når hun går ut kommer gutter som ikke vet hvem hun er. Hun er en populær jente, sier en kilde til Expressen.

Mannen skal være visepresident i selskapet han jobber i, og skal ha utdannelse fra Columbiauniversitetet, der han gikk ut i 2005. Han skal være vant med å røre seg i fine kretser, og har også utdannelse fra privatskolen Institut auf dem Rosenberg i Sveits.

Moren hans skal ifølge Expressen være en sositetskvinne, som er en av Ivana Trumps nære venninner. Det hevdes til og med at hun skal ha vært en tidligere kjæreste av prins Charles.

Men det var altså først da de to på søndag for en uke siden ble avbildet av en spansk turist på restauranten Boathouse ved Central Park, at forholdet ble kjent i hjemlandet.

Det ironiske i det hele er at avisen som først fikk tilbud om å kjøpe bildescoopet av prinsesse Madeleine, Affärsvärlden, takket nei fordi de ikke ville kjøpe bildene hvis ikke mannen var finansmann...
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Den sykeste episoden på 109 år


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer