UTROLIGE AVSLØRINGER: Kate Middletons onkel tilbød narkotika og prostitusjon da News of the World var tilstede. Foto: AP
UTROLIGE AVSLØRINGER: Kate Middletons onkel tilbød narkotika og prostitusjon da News of the World var tilstede. Foto: APVis mer

Narkoskandale ryster kongehuset

Kate Middletons onkel i sjokkerende avsløringer.

SEHER.NO: Den britiske søndagsavisen News of the World har publisert en rekke grove avsløringer rundt Kate Middletons onkel, Gary Goldsmith (49).

Gjennom bilder, videoklipp og tekst, beskriver avisen hvordan Goldsmith skal ha tilbudt prostituerte kvinner og livsfarlig narkotika, under avisens "undercover"-besøk i playboyens villa på den spanske øyen Ibiza.

Middleton er Prins Williams kjæreste, og det ventes at avsløringen vil skape sjokkbølger i det britiske kongehus.

News of the World skal ha sendt ut to reportere, som forkledd som forretningsfolk ble invitert inn i Goldsmiths villa. I løpet av noen dager har 49-åringen kommet med en rekke sjokkerende påstander.

Blant annet skal Goldsmith ha tilbudt gjestene kokain, ecstasy og marihuana, og sagt at han enkelt kan ordne levering av narkotika både på Ibiza og i London.

Han har videre introdusert gjestene for en hallik, som tilbød en natt med prostituerte kvinner for rundt 6000 kroner.

Og som om ikke det skulle være nok, avslørte han at Prins William og Kate skulle komme på besøk iløpet av sommeren, men at det fantes en del feil i sikkerhetssystemet ved villaen, som kunne sette både William og Kates liv i fare.

Kates onkel fortalte stolt om hans første møte med William. Det var etter at prinsen hadde spilt ball på et område som tilhørte Goldsmith, der flere glasspyramider sto til pynd.

- Mine første ord til Prins William var "Oi, you f***er, knuste du noen av glasspyramidene mine?".

Etter reporternes besøk, vinket Goldsmith smilende farvel, og advarte ironisk nok om faren for å bli oppdaget av media.

- Når pressen tar deg, er du ferdig. De vet ikke hvem jeg egentlig er, jeg er nok i deres søkelys, sa han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Gifter seg neste sommer?