Narkolanger og hallik invitert i bryllupet

Hertuginne Sarah Ferguson fikk ikke komme i bryllupet, men denne mannen skal feste med våre egne kongelige.

INNE I VARMEN: Gary Goldsmith er Middleton-familiens sorte får. Men nå får han full avgang til bryllupsfesten og de kongelige. Foto: Zuma Press
INNE I VARMEN: Gary Goldsmith er Middleton-familiens sorte får. Men nå får han full avgang til bryllupsfesten og de kongelige. Foto: Zuma Press Vis mer
SEHER.NO: Kate Middletons onkel, Gary Goldsmith (43), skapte skandale i Storbritannia da han i fjor ble filmet i smug på Ibiza mens han røkte cannabis, drev narkolanging, opptrådte som hallik og skrøt av sitt kongelige nettverk på en villa med navn Maison de Bang Bang.

Nå har lillebroren til Kates mor, Carole, skjerpet seg og dermed er han blant de 1900 gjestene som er invitert i prinsebryllupet mellom Kate Middleton og prins William. Men det stopper ikke der.

Ifølge kilder nær familien er han invitert til alle de kongelige festene på bryllupsdagen 29. april, og vil menge seg med over 50 kongelige, deriblant våre egne.

Gary bør ha god rutine på fester inn i de sene nattetimer, men han skal ha forandret livet totalt etter skandalen. Han skal blant annet ikke lenger ha en krukke med kokain ved sengen sin, som han angivelig hadde tidligere.

- Gary har snudd om på livet. Han har fortsatt at penger og overdådig livsstil i sola ikke nødvendigvis er hans svar på lykke, sier en venn av ham til Daily Mail.

Gary fyller for øvrig 44 år på bryllupsdagen 29. april.

Ifølge avisen er en av betingelsene for at han får komme i bryllupet at han holder seg nykter. Gary skal allerede før avsløringene i fjor ha slått seg opp som multimillionær på IT og eiendomsmarkedet.

Invitasjonen av Gary Goldsmith står i sterk kontrast til Hertuginne Sarah «Fergie» Ferguson (51), prins Andrews ekskone, som ikke er blant de 1900 inviterte.

Mange tror grunnen er den store skandalen hun var gjennom i fjor. Ferguson ble avslørt da hun lovte det hun trodde var en indisk forretningsmann «full tilgang» til hennes eksmann.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Bryr meg ikke om hvordan jeg ser ut