Når blir det vår tur?

Kronprinsesse Victoria er solid forberedt på bryllup etter å ha sett nok en venninne gå til alteret...

DANIEL SÖKER FRU: Svenskene tror det bare er et tidsspørsmål før Daniel Westling vil fri til sin kongelige kjæreste. Foto: AP
DANIEL SÖKER FRU: Svenskene tror det bare er et tidsspørsmål før Daniel Westling vil fri til sin kongelige kjæreste. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Gifteklar!

SEHER.NO: I helgen var Victoria (29) og kjæresten Daniel Westling (33) selvskrevne gjester i bryllupet til hennes gode venninne Louise Lundberg (27).

Milliardærarvingen og ektemannen Fredrik ble feiret på Grand hotell i Stockholm med over 500 gjester. Victoria og de andre ugifte kvinnene i lokalet skal ha vært i bryllupsrus, etter den flotte seremonien.

Festen - som ifølge Expressen kostet over en million kroner - inneholdt opptreden av blant annet "Mysteriet deg"-sanger Lisa Nilsson.

Men selv får Victoria ikke vandre ned kirkegulvet før tidligst om ett år.

Daniel har for lengst blitt tatt inn i varmen av kong Carl Gustaf og dronning Silvia, men på grunn av Victorias harde diplomatistudier blir det neppe giftermål før dette er over.

- Det blir nok et bryllup når tiden er inne, sa hoffets pressesjef Nina Eldh til Aftonbladet tidligere i år.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer