Når blir det vår tur?

Kronprinsesse Victoria er solid forberedt på bryllup etter å ha sett nok en venninne gå til alteret...

DANIEL SÖKER FRU: Svenskene tror det bare er et tidsspørsmål før Daniel Westling vil fri til sin kongelige kjæreste. Foto: AP
DANIEL SÖKER FRU: Svenskene tror det bare er et tidsspørsmål før Daniel Westling vil fri til sin kongelige kjæreste. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Gifteklar!

SEHER.NO: I helgen var Victoria (29) og kjæresten Daniel Westling (33) selvskrevne gjester i bryllupet til hennes gode venninne Louise Lundberg (27).

Milliardærarvingen og ektemannen Fredrik ble feiret på Grand hotell i Stockholm med over 500 gjester. Victoria og de andre ugifte kvinnene i lokalet skal ha vært i bryllupsrus, etter den flotte seremonien.

Festen - som ifølge Expressen kostet over en million kroner - inneholdt opptreden av blant annet "Mysteriet deg"-sanger Lisa Nilsson.

Men selv får Victoria ikke vandre ned kirkegulvet før tidligst om ett år.

Daniel har for lengst blitt tatt inn i varmen av kong Carl Gustaf og dronning Silvia, men på grunn av Victorias harde diplomatistudier blir det neppe giftermål før dette er over.

- Det blir nok et bryllup når tiden er inne, sa hoffets pressesjef Nina Eldh til Aftonbladet tidligere i år.

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer