- Nakenbadet med strippere

Nye sjokkpåstander om den svenske kongen.

<strong>NYE SKANDALER:</strong> Stripperen Miriam hevder hun og flere andre strippere nakenbadet med kong Carl Gustaf. Foto: Reuters
NYE SKANDALER: Stripperen Miriam hevder hun og flere andre strippere nakenbadet med kong Carl Gustaf. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skandalene har den siste tiden stått i kø for kong Carl Gustaf (65), etter at boken «Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken» i fjor ble sluppet.

Nå skriver svenske Aftonbladet at kongen fikk servert strippere mens han satt i boblebadet med sine nærmeste venner. Boblebadfestene skal ha startet i 1995, og fortsatt til langt inne på 2000-tallet.

Kongen var under den første festen i boblebadet sammen med Anders Philipsson, Anders Lettström og Carl Adam Lewenhaupt. Kvinnene visste ikke hvem de skulle strippe for, og ble overrasket da de så kongen.

- Etterpå var vi helt nakne og hoppet ned i boblebadet med dem. Jeg ble kjemperedd for at de skulle gjøre noe med meg. Jeg syntes så klart det var spennende. Men jeg ville ikke ha sex med noen av dem, forteller stripperen Miriam til Aftonbladet ifølge VG.

Vennene av kongen skal ha forsøkt seg på stripperne, men ifølge Miriam gjorde Carl Gustaf ingen forsøk på å forføre kvinnene.

- Kongen har jeg stor respekt for. Jeg synes han mange ganger blir urettferdig behandlet. Han er jo bare et menneske, og av og til synes jeg synd på ham, sier Miriam.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kongen bør abdisere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer