Hertuginne Meghan og hertuginne Kate:

Nærmere enn noen gang

Svigerinnenes forhold har til tider vært relativt kjølig. Nå skal det imidlertid ha snudd.

VENNER?: Hertuginnenes forhold skal være på bedringens vei. Foto: Ben Curtis / AP / NTB
VENNER?: Hertuginnenes forhold skal være på bedringens vei. Foto: Ben Curtis / AP / NTB Vis mer
Publisert

Meghan Markle og Kate Middleton ble offisielt svigerinner da førstnevnte giftet seg med prins Harry i 2018. Kate giftet seg med sin prins, prins William, i 2011. Det betyr imidlertid ikke at de to hertuginnene ble bestevenner av den grunn.

Forholdet deres har tidligere blitt omtalt som «iskaldt», og at de skal ha sett på hverandre som konkurrenter.

Det hele toppet seg da det begynte å gå rykter om at Meghan hadde fått Kate til å begynne å gråte før det kongelige bryllupet i 2018. Under det mye omtalte Oprah-intervjuet denne våren, slengte hertuginnen imidlertid beskyldningene tilbake til sin svigersøster og mente det var Kate som fikk henne til å gråte.

Det var imidlertid ikke et eneste sjokkerende som kom ut fra intervjuet med Oprah. Hertugparet anklaget det britiske kongehuset for blant annet rasisme og at de ikke var villige til å hjelpe dem å håndtere medietrykket da det sto på som verst.

ADVARTE PRINS HARRY: Thomas Markle Jr, bror til Meghan Markle, skal være med på «Big Brother VIP - Australia». Der sier han at han advarte prins Harry mot Meghan. Video Channel 7 Vis mer

Jobber med forholdet

Det britiske kongehuset har lagt bak seg et tøft halvannet år, med både «Megxit» og prins Philips bortgang. Men nå ser det imidlertid ut til at ting er på bedringens vei, i alle fall for de to svigerinnene.

Forholdet mellom de jevngamle hertuginnene skal nemlig bli stadig bedre. Den hyggelige nyheten, som det har vært få av fra den britiske kongefamilien den siste tiden, kommer fra Us Magazine.

- Meghan og Kate kommer faktisk veldig godt overens og har vært i kontakt oftere. Det sier en kilde til magasinet, og legger videre til:

- De har aldri hatt et veldig nært forhold. Men nå er de nærmere enn noensinne og de jobber virkelig med forholdet de to imellom, av hensyn til familien.

Da prins William og hertuginne Kate besøkte Skottland Violence Reduction Unit overrasket hertuginnen. Video: Instagram @dukeandduchessofcambridge Vis mer

Fortsatt kjølig

Det er dog ikke bare hertuginnenes forhold som har fått kjørt seg de siste årene. Også prinsebrødrene har hatt det tøft, uten at det ser ut til at de nærmer seg en gjenforening.

I begynnelsen av juli var både Harry og William til stede under avdukningen av statuen til deres avdøde mor, prinsesse Diana.

Det var knyttet stor spenning til møtet mellom de to brødrene, som over en lengre periode skal ha hatt et betent forhold.

Derfor var det flere som kastet et ekstra blikk på bildene av prinsebrødrene etter avdukningen, for å se etter tegn på konflikt eller forsoning.

PÅ YOUTUBE: Prins William og hertuginne Kate er nå å finne på Youtube. Video: Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge Vis mer

Det gjorde også kroppsspråk-ekspert Blanca Cobb, ifølge Us Weekly.

Overfor magasinet uttalte Cobb at hun opplevde en vesentlig forskjell mellom de to prinsene, spesielt hva gjelder hvem som var mer engasjert.

- Når Harry faktisk snudde seg med føttene i retning sin bror, så responderte ikke broren med å snu seg mot Harry. Han var mer innesluttet og engasjerte seg mindre med broren, og, etter min mening, forsøkte Harry flere ganger å engasjere seg (i prins William, journ.anm.), sa hun til Us Weekly.

GÅTT BORT: Prins Philip har gått bort 99 år hammel. Se og Hørs kongehusekspert tror dødsfallet kan bli samlende for de britiske kongehuset. Vis mer

Statueavdukingen var imidlertid sist gang brødrene møttes, og ut ifra hva kroppsspråk-eksperten kunne se er det fortsatt et kjølig forhold mellom de to prinsene.

Nå gjenstår det å se om Kate og Meghans innsats også inspirerer ektefellene deres til å forsones.

LES OGSÅ: Gjorde endringer etter «kongelig tabbe»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer