Naboen delte Mette-Marits hatt i fire

En time etter at kronprinsessen avslørte sine nye hodeplagg på Instagram, brukte hun ett av dem på Slottsplassen.

HATTEFIN: Kronprinsesse Mette-Marit stilte i redesignet hatt på Slottsplassen i forbindelse med statsbesøket fra Estland. Foto: Andreas Fadum
HATTEFIN: Kronprinsesse Mette-Marit stilte i redesignet hatt på Slottsplassen i forbindelse med statsbesøket fra Estland. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Estlands president Toomas Hendrik Ilves ble tatt imot av kongeparet på Slottsplassen i Oslo da han kom på statsbesøk til Norge tirsdag. Men presidentfruen 14 år yngre kone Evelin Ilves glimret med sitt fravær.

I forrige uke trykte nemlig det estlandske ukebladet Kroonika bilder av Evelin i het omfavnelse med en yngre mann. Hun rømte til Tyskland samme dag som avsløringen var et faktum, og ble altså heller ikke med på det lenge planlagte besøket til Norge.

Kronprinsparet var også på plass på Slottsplassen, og kronprinsessen var som vanlig elegant kledd. Denne gangen i en blondekåpe fra favoritten Valentino. På hodet hadde hun en pilleeske-hatt, som hun nylig har fått redsignet hos modist Mona Strand.

Mette-Marit fortalte selv om sin gamle hatt i ny drakt på sin ferske instagramkonto bare en time før hun kom ut på Slottsplassen.

- Sendte denne gamle hatten til min skjønne gamle nabo Mona Strand. Og fikk 4 tilbake, skrev kronprinsessen. Hun merket innlegget med emneknaggene #engangtil og #gjenbruksdagen, samt Fretex.

Dagen før kommenterte Mette-Marit Jenny Skavlans gjenbruksbilde på Instagram. Fredag møtes de i Fredrikstad på et Fretex-arrangement og da avsløres også kjolene Skavlan har redesignet for kronprinsessen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer