Prins Harry og Meghan Markle:

Nå viser prins Harry og Markle sin kjærlighet

Snek seg bort for å kysse sin utkårede. 

SNEK SEG BORT: Prins Harr og Meghan Markle snek seg bort fra hestløpsbanen for å pleie kjærligheten i helgen. Foto: NTB Scanpix
SNEK SEG BORT: Prins Harr og Meghan Markle snek seg bort fra hestløpsbanen for å pleie kjærligheten i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det hersker liten tvil om at Prins Harry (32) og «Suits»-skuespiller Meghan Markle (35) bruser av lykke for tiden.

Turtelduene har blitt obsevert sammen på ferie rundt om i den vide verden, blant annet på hemmelig kjærlighetstur i Tromsø. Det britiske hoffet bekreftet forholdet i vinter.

I helgen tok den britiske prinsen det ekstra steget. Harry tok nemlig med seg sin utkårede på et poloarrangement i Ascot.

POLOPRINS: Prins Harry deltok selv på hesteryggen på et poloarrangment i Astoc i helgen. Foto: NTB Scanpix
POLOPRINS: Prins Harry deltok selv på hesteryggen på et poloarrangment i Astoc i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette er første gang at det ferske paret viser seg sammen på et offentlig arrangement. Harry og Markle lurte seg også unna travbanen for å pleie kjærligheten.

Paret ble nemlig observert i het omfavnelse på en parkeringsplass. De to ble fotografert mens de kysset og klemmet på hverandre mellom to biler.

Det skriver nettstedet E! Online.

Stolt kjæreste

Prinsen var til stede for å delta på hesteryggen, samt for å støtte hans veldedige organisasjoner Sentebale og WellChild.

Prinsen konkurrerte også mot sin bror, William i en match.

STERKE FØLELSER: Prins Harry er glødende forelsket i vakre Meghan. Foto: NTB Scanpix
STERKE FØLELSER: Prins Harry er glødende forelsket i vakre Meghan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mens den rødhårede prinsen red elegant rundt på hesten, sto hans kjære på sidelinjen og heiet. Hun virket tilsynelatende stolt av sin rojale kjæreste, som har vokst opp med den høythengende idretten.

People skriver at Meghan var ikledd en marineblå kjole fra motehuset Antonia Berardi, som hadde en asymmetrisk skjørtekant. Det var bilprodusenten Audi som sponset sportseventet.

«No ring, no bring»

Det ferske forholdet har blitt viet mye plass i britiske medier den siste tiden. Markle skal nemlig ha blitt nektet å delta i Pippa Middleton (33) sitt bryllup.

Grunnen var at det ferske paret ikke er forlovet eller gift.

FRA SIDELINJA: Meghan Markle gliste bredt da kjæresten hennes imponerte under polokampen. Foto: Shutterstock/Rex, NTB Scanpix
FRA SIDELINJA: Meghan Markle gliste bredt da kjæresten hennes imponerte under polokampen. Foto: Shutterstock/Rex, NTB Scanpix Vis mer

En kilde nær familien Middleton har tidligere hevdet til Daily Mail at Pippa skal være redd for at noen vil stjele glansen fra henne i bryllupet - slik hun selv gjorde i søsterens kongelige bryllup.

Derfor ville hun kun tillate gjester å ha med sine partnere hvis de er forlovet eller gift. I Storbritannia har opptrinnet blitt omtalt som «no ring, no bring»-regelen.

Etter mye om og men, skal Markle likevel ha blitt invitert til bryllupsfesten - men ikke til selve seremonien.

Nå har imidlertid Pippa gjort et unntak for Harrys kjæreste også i kirken.

Ifølge Daily Mail er det siste at Markle nå også er velkommen i seremonien, som finner sted i St. Mark's kirke i Englefield, Berkshire.

Hverken Pippa, Meghan eller prins Harry har foreløpig kommentert de siste påstandene.

Prins Harry og William er ute i gatene i Memphis i USA, noe som skapte kaos i gatene. Video licensed from Splash News / All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Kronprinsesse Victoria er prikk lik mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer