VIL HA FLERE BARN: Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary hinter til at flere barn er på vei... Foto: SCANPIX
VIL HA FLERE BARN: Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary hinter til at flere barn er på vei... Foto: SCANPIX Vis mer

Nå vil de ha flere barn

Flere prinser og prinsesser på vei i det danske kongehuset.

SEHER.NO: OL er noe helt spesielt for kronprins Frederik (40) og kronprinsesse Mary (35). For fire år siden - under OL i Athen - uttalte paret at de ville ha så mange barn at de kunne utgjøre et halvt fotball-lag. Litt på vei er de kommet, men kanskje er det mange flere kongelige på vei...

- Det er en gledelig meddelelse å kunne si at det jeg sa den gang faktisk er på vei til å holde stikk. Og formen er bestemt ikke lagt ned i den retningen ennå, sier den danske kronprinsen til BT.

Ifølge avisen, fikk Frederiks utsagn Mary til å lyse opp i et stort smil. Og kronprinsessen benektet på ingen måte sin manns uttalelser.

Man kan vel si at det var kronprinsens interesse for sport som førte de to sammen for åtte år siden. Den gang het olympiske byen Sydney, der Mary var på hjemmebane - og Frederik besøkende.

- Å få være her i Beijing setter minnene i gang fra den tiden. Det er deilig, som min mann har sagt, å få overvære et OL igjen, sier Mary.

Onsdag var paret på besøk i den olympiske byen, der de spiste frokost med utøverne - samtidig som de fikk se hvordan kineserne har innlosjert de mange deltagerne.

- Vi fikk en rundvisning og fikk sett alle fasiliteter og rom. Alt ser strålende ut til sammenligning med hva man har sett i tidligere leker, mener han.

Onsdag ble kronprinsparet anklaget for OL-forræderi av den australske avisen Herald Sun. Avisen mente at Mary har fester med den australske OL-delegasjonen, mens ennå ikke hadde besøkt de danske utøverne. Kommunikasjonssjef i for den danske troppen, Morten Mølholm, gikk derimot ut og sa at historien er rene oppspinnet.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Sjalu Mary gråt