BLIR DRAMATIKER: - Vårt mål er å få satt Ari Behns skuespill på repertoaret i 2010, sier teatersjef ved Rogaland Teater, Arne Nøst. Foto: Stella Pictures
BLIR DRAMATIKER: - Vårt mål er å få satt Ari Behns skuespill på repertoaret i 2010, sier teatersjef ved Rogaland Teater, Arne Nøst. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå vil Ari gjøre ny karriere

- Han har bevist at han har en dramatiker i seg, mener teatersjef.

SEHER.NO: Ari Behn (37) skapte mye drama i året som gikk. Nå skal han debutere som dramatiker på Rogaland Teater med stykket "Treningstimen", skriver VG.

- Vårt mål er å få satt Ari Behns skuespill på repertoaret i 2010, sier teatersjef Arne Nøst, som nå leter etter riktige skuespillere og ikke minst den rette regissøren.

Men dette er ikke første og eneste gang at teaterstemmen Ari vil vise seg fram. Han er nemlig kommet for å bli, mener teatersjefen ved Rogaland Teater.

- Med denne teksten her har Ari bevist at han har en dramatiker i seg, forteller han til avisen.

Det var for rundt ett år siden at Ari leverte sitt skuespill til teatret. Helt anonymt ble stykket antatt av Nøst, så det var ikke navnet i seg selv som åpnet nye dører for Ari. Teatersjefen trodde først det var en amerikansk tekst før det kom for en dag at avsenderen var kongens svigersønn.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Støtter Ari etter sjokk-intervju