<strong>RAMMES AV RYKTER OM SPISEFORSTYRRELSER:</strong> Mange har uttrykt bekymring for helsen til kronprinsesse Letizia etter at hun det siste året har vist seg offentlig i en svært tynn utgave. Selv har hun ikke kommentert ryktene. Foto: All Over Press
RAMMES AV RYKTER OM SPISEFORSTYRRELSER: Mange har uttrykt bekymring for helsen til kronprinsesse Letizia etter at hun det siste året har vist seg offentlig i en svært tynn utgave. Selv har hun ikke kommentert ryktene. Foto: All Over Press Vis mer

Nå svirrer ryktene igjen

Prinsessens tynne armer vakte oppsikt i London.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Spanias kronprinsesse Letizia har det siste året vært gjenstand for en rekke spekulasjoner om at hun lider av spiseforstyrrelser, etter at hun viste fram seg i en syltynn utgave i svenske kronprinsesse Victorias bryllup.

Måneden etter tiltok ryktene i styrke, da prinsesse Letizia viste seg fram i enda tynnere utgave under et besøk i byen Gerona sammen med ektemannen.

Det var derfor stor spenning knyttet til kronprinsessens utseende da hun torsdag deltok på det kongelige vorspielet til fredagens bryllup mellom prins William og Kate Middelton.

Og selv om hun smilte og vinket til publikum, var det mange som la merke til at Letizia har holdt seg like syltynn som under fjorårets svenske kronprinsessebryllup.

Se bilder av alle de de kongelige kjolene her!

Selv har ikke Letizia kommentert ryktene, men flere eksperter har uttrykt bekymring for at hun lider av de samme spiseforstyrrelsene som kronprinsesse Victoria og avdøde prinsesse Diana slet med.

- Vi snakker ikke om noen smitteeffekt blant prinsessene, men disse unge kvinnene er alle utsatt for de samme kulturelle faktorene. De blir hele tiden vurdert og presset, for å beholde et vakkert utseende. Belastningen med å stå i blitzregnet kan føles stor, sa proffesor ved psykiatri i Trondheim, Karl Gunnar Gøtesam, til avisen BT i juli.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Festet i kjærlighetens farge

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer