Nå svirrer de kongelige babyryktene

Pia Haraldsens rojale ekskjæreste kan snart bli pappa for første gang.

SETT PÅ MAGEN: Kronprinsesse Stephanie, kronprins Guillaume, storhertuginne Maria-Teresa og storhertug Henri fotografert på slottet  i Luxembourg 12 januar i forbindelse med en audiens. Foto: Epa
SETT PÅ MAGEN: Kronprinsesse Stephanie, kronprins Guillaume, storhertuginne Maria-Teresa og storhertug Henri fotografert på slottet i Luxembourg 12 januar i forbindelse med en audiens. Foto: Epa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Flere europeiske magasiner spør seg om kronprinsesse Stephanie av Luxembourg er i lykkelige omstendigheter etter at hun nå har vist seg med både bul på magen og i vide klær.

Et av bildene som har fått spekulasjonene til å rase er et bilde av kronprinsessen under en audiens i Luxembourg 12. januar.

- Endelig gravid?, spør det tyske magasinet Bunte, som i flere reportasjer denne måneden skriver om hennes voksende mage.

Stort bryllup

Grevinne Stephanie giftet seg med kronprins Guillaume i Luxembourg 19 oktober 2012, med kongelige gjester fra hele Europa på plass. Fra Norge kom kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon, dronning Sonja og kong Harald og prinsesse Märtha for å kaste glans.

Fra Danmark deltok prins Henrik, dronning Margrethe, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, mens dronning Silvia, prins Daniel og kronprinsesse Victoria representerte Sverige under festlighetene i Luxembourg.

Etter bryllupet har dager blitt til måneder, og måneder til år, og så langt har storhertug Henri og storhertuginne Maria-Theresas eldste sønn ikke kunnet annonsere noen familieforøkelse...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer