Nå svirrer bryllupsryktene

Prinsesse Eugenie (26) og kjæresten har vært sammen i seks år. Men hennes mor Sarah Ferguson har liten tro på bryllup med det første.

INGEN BRYLLUPSHAST: Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank har vært kjærester i seks år, men har foreløpig ingen planer om bryllup. Her er paret fotografert i forbindelse med en tilstelning i London i sommer.
 Foto: NTB Scanpix
INGEN BRYLLUPSHAST: Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank har vært kjærester i seks år, men har foreløpig ingen planer om bryllup. Her er paret fotografert i forbindelse med en tilstelning i London i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Prinsesse Eugenie (26) og briten Jack Brooksbank (29) har vært kjærester siden 2010 - etter å ha blitt introdusert for hverandre via felles bekjente under en skitur i Verbier i Sveits.

Naturlig nok er det flere som har spekulert i om paret snart skal gifte seg, spesielt etter at Eugenie flyttet tilbake til England etter en periode i New York. Nettstedet Sunday Express er blant de som nå hevder at paret skal inngå ekteskap i 2017, og at de siden kommer til å flytte inn på Ivy Cottage, og dermed bli nærmeste nabo til fetter prins Harry (31).

Men dette avviser en representant for prinsessens mor Sarah Ferguson (56):

- Det er absolutt ingen sannhet ved denne historien, sier pressetalsmannen til HelloMagazine.

Saken fortsetter under bildet.

EN HIT I HVITT: Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank fotografert under Chelsea Flower Show ved the Royal Hospital Chelsea i London tidligere i slutten av mai.  Foto: NTB Scanpix
EN HIT I HVITT: Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank fotografert under Chelsea Flower Show ved the Royal Hospital Chelsea i London tidligere i slutten av mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at bryllupsryktene ikke ser ut til å stemme har nok ikke Sarah Ferguson og hennes eksmann prins Andrew (56) - som har beholdt vennskapet etter skilsmissen i 1996 - mye imot å få utelivsmogulen Jack Brooksbank som svigersønn. Han skal nemlig ha blitt tatt godt imot av hele den britiske kongefamilien.

- De har begge to blitt svært glade i Jack og følet at han er perfekt for datteren deres. Han er jordnær, oppriktig og de har blitt svært godt kjent med ham over de siste seks årene. For dem handler det om at så lenge Eugenie er lykkelig, er de lykkelige, sier en familievenn til Sunday Express.

Saken fortsetter under bildet.

TATT GODT IMOT AV FAMILIEN: Sarah Ferguson og eksmannen prins Andrew skal ha tatt Jack Brooksbank godt imot og regner ham allerede som et familiemedlem. Under en tilstelning på Royal Ascot i fjor sommer hadde prinsesse Eugenie (bak) med seg kjæresten Jack.  Foto: NTB Scanpix
TATT GODT IMOT AV FAMILIEN: Sarah Ferguson og eksmannen prins Andrew skal ha tatt Jack Brooksbank godt imot og regner ham allerede som et familiemedlem. Under en tilstelning på Royal Ascot i fjor sommer hadde prinsesse Eugenie (bak) med seg kjæresten Jack. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I septemberutgaven av magasinet Harper's Bazaar har prinsesse Eugenie åpnet opp om forholdet med kjæresten - og avslører at de er som kjærestepar flest:

- Dersom jeg er hjemme elsker jeg å lage mat og å se på TV. Det er veldig avslappende. For øyeblikket ser jeg på «How to Get Away With Murder» - Viola Davis er helt sinnsykt dyktig! Favoritten er «Outlander». Når jeg er sammen med Jack ser vi på «The Walking Dead», som vi er besatt av. Kanskje «Game of Thrones» er den neste serien vi skal se på?

Prinsesse Eugenie er svært kunstinteressert og jobber i dag for galleriet Hauser & Wirth i London.

LES OGSÅ: - Slik gikk jeg ned 25 kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer