Hertuginne Kate:

Nå svarer Kensington Palace på botox-ryktene

Hevder hertuginnen ikke har tatt injeksjoner.

BOTOX-SPEKULASJONER: Nylig svirret ryktene om at hertuginne Kate har sprøytet inn botox i panna. Kensington Palace har nå valgt å kommentere ryktene. Foto: NTB Scanpix
BOTOX-SPEKULASJONER: Nylig svirret ryktene om at hertuginne Kate har sprøytet inn botox i panna. Kensington Palace har nå valgt å kommentere ryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Kjendiser, enten det er skuespillere, artister eller kongelige, har en helt spesiell evne til å holde på den ungdommelige gløden, år etter år.

Derfor er det kanskje ikke så rart at fans ofte spekulerer på om de bare har flaks og gode gener, eller om de faktisk har tydd til andre hjelpemidler, eksempelvis plastisk kirurgi eller kosmetiske inngrep.

Hertuginne Kate (37) er intet unntak, og nylig svirret ryktene om at hun hadde sprøytet inn botox i ansiktet.

Ifølge Page Six gikk nemlig den plastiske kirurgen, Dr. Munir Somji, ut på sosiale medier, og hintet om at hertuginnen hadde tatt i bruk botox.

Han delte et bilde på klinikkens egen Instagram-konto, der han viser angivelige før- og etterbilder for å promotere prosedyren.

Til bildet skriver han: «Vår Kate elsker litt baby botox».

Avviser blankt

Den prisvinnende kirurgen har fått flere gode tilbakemeldinger fra følgerne, men enkelte understreker at de ikke syns noe særlig om det.

- Det der er bare slemt, kommenterer en følger under bildet.

Nå har derimot Kensington Palace gått ut i en uttalelse der de blankt avviser Dr. Munir Somjis påstand.

- Påstandene er usanne, og kongefamilien støtter ikke kommersielle virksomheter, sier de til The New York Post, ifølge Page Six.

NATURLIG: Hertuginnen skal ifølge kongefamilien ha et helt naturlig utseende. Foto: NTB Scanpix
NATURLIG: Hertuginnen skal ifølge kongefamilien ha et helt naturlig utseende. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Såkalt «baby botox» er visstnok designet for å skape et mer naturlig utseende enn vanlig botox.

Vil ikke kommentere

På spørsmål om hertuginnen faktisk er kunde, skal klinikken ha vært vanskelig å tolke.

- Vi har ikke mulighet til å dele informasjon om hun er kunde eller ikke. Vi har taushetsplikt og kan dermed ikke avsløre noen av våre førsteklasses kunder. Vi kan ikke kommentere i det hele tatt om hun har vært hos oss, sier markedssjef Sammy Curry.

Hun mener også at eneste grunn til at Dr. Somji publiserte bildet av Kate på Instagram, var for å vise en god sammenligning.

- Han mente det var en god sammenligning for å vise effekten av botox, og åpenbart «baby botox», som han utfører selv. Han ville bare vise forvandlingen, sier hun.

Operasjon

Dette er derimot ikke første gang det er blitt snakket om 37-åringens utseende. Den moteriktige hertuginnen mottar stadig ros for sin klesstil, men én ting folk har lagt merke til, er hvorfor hun aldri har håret oppsatt.

Som regel henger enten hennes brune lokker over skuldrene, eller så har hun en lav oppsats. I 2011 ble det derimot spekulert på om brunetten hadde satt på extensions, og ryktene begynte å svirre.

Ifølge Daily Mail skal bakgrunnen for dette være at hertuginnen har et 7,6 centimeter langt arr på den ene siden av hodet. Arret skal hun har fått under en operasjon i barndommen.

Kensington Palace så seg også den gang seg nødt til å kommentere spekulasjonene. I en offentlig uttalelse bekreftet det britiske hoffet at arret var fra en operasjon Kate gjennomgikk som barn, men valgte ikke å gå ut med hva slags operasjon det var.

LES OGSÅ: - Hun var kjempefrekk mot den spanske dronningen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer