Prins William og hertuginne Kate:

Nå smiler de igjen!

Et slag golf brakte frem smil og latter hos William og Kate etter de tøffe månedene.

PÅ JOBB: Prins William og hertuginne Kate besøkte tirsdag en ungdomsorganisasjon i England - og fikk blant annet slått et slag golf. Foto: Andy Commins / AFP / NTB
PÅ JOBB: Prins William og hertuginne Kate besøkte tirsdag en ungdomsorganisasjon i England - og fikk blant annet slått et slag golf. Foto: Andy Commins / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det har vært noen tøffe måneder for den britiske kongefamilien. Meghan (39) og Harrys (36) famøse intervju med Oprah Winfrey (67) gikk på lufta i starten av mars - og sendte sjokkbølger gjennom hele verden.

Da det verste sjokket hadde lagt seg, gikk familien inn i en sørgeperiode etter at dronning Elizabeths (95) ektemann prins Philip gikk bort 9. april, 99 år gammel.

«Alles» øyne var rettet mot Windsor da prins William (38) og lillebroren ble gjenforent i bestefarens begravelse etter skandaleintervjuet i mars.

Nå er Harry tilbake hos kona og sønnen Archie (1) i USA, samtidig som medlemmer av den britiske kongefamilien har tatt opp igjen sine kongelige plikter etter dødsfallet.

Den formelle sørgeperioden er over, og tirsdag denne uken var både dronningen - men også William og Kate (39) - tilbake på jobb igjen. Monarken gjennomførte digital audiens fra Windsor slott, mens hertugparet slo seg løs på golfbanen i byen Durham i nordøstlige England.

Bommet på ballen

Det kongelige besøket gikk til veldedighetsorganisasjonen Cheesy Waffles Project, som sørger for at barn, unge og voksne med særskilte behov holder seg i aktivitet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer