Prins William blir prins Harrys forlover:

Nå skal William gjengjelde den syv år gamle tjenesten

Kensington Palace offentliggjorde den hyggelige gesten på Twitter.

DEN GANG DA: Prins William og forlover prins Harry ankommer Westminster Abbey i forkant av vielsen med Kate Middleton. I dag ble det kjent at prins William gjengjelder gjerningen som forlover når Harry gifter seg med Meghan Markle den 19. mai. Foto: NTB scanpix
DEN GANG DA: Prins William og forlover prins Harry ankommer Westminster Abbey i forkant av vielsen med Kate Middleton. I dag ble det kjent at prins William gjengjelder gjerningen som forlover når Harry gifter seg med Meghan Markle den 19. mai. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Om under fire uker skal Storbritannias prins Harry (33) gifte seg med sin forlovede, skuespiller Meghan Markle (36).

Og torsdag denne uken kom nyheten om hvem som blir prinsens forlover: Storebror prins William (35).

Bekreftelsen ble offentliggjort på Twitter av Kensington Palace sent torsdag formiddag.

- Prins Harry har spurt broren sin, hertugen av Cambridge, om å være hans forlover når han gifter seg med frøken Meghan Markle, heter det i meldingen.

Saken fortsetter nedenfor.

Føler seg beæret

Videre opplyser Kensington Palace at prins William, som for øvrig ble far for tredje gang så sent som mandag formiddag, har akseptert brorens forespørsel, naturlig nok:

- Hertugen av Cambridge er beæret over å ha blitt spurt, og ser veldig frem til å støtte sin bror i St. George's Chapel i Windsor den 19. mai.

Om få uker får altså prins William sjansen til å gjengjelde lillebrorens tjeneste fra den 29. april 2011.

Da var nemlig prins Harry forlover for prins William, da han giftet seg med Kate Middleton, nå hertuginne Kate (36), i en storslått seremoni i selveste Westminster Abbey i London.

DEN STORE DAGEN: Prins Harry og Pippa Middleton var begge forlovere for sine eldre søsken, prins William og Kate Middleton, da de to sistnevnte giftet seg den 29. april 2011. Foto: AP/ NTB scanpix
DEN STORE DAGEN: Prins Harry og Pippa Middleton var begge forlovere for sine eldre søsken, prins William og Kate Middleton, da de to sistnevnte giftet seg den 29. april 2011. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Pippa stjal showet

Imidlertid var det en annen forlover enn prins Harry som fikk mesteparten av oppmerksomheten den gangen for syv år siden.

Hertuginne Kate valgte også et søsken, nærmere bestemt lillesøster Pippa Middleton (34), som sin forlover.

Og selv om Kate Middleton var en slående vakker brud, stjal Pippa mye av showet i en temmelig sexy, kremhvit kjole - som sørget for å gjøre bakenden hennes verdensberømt.

I sitt aller første TV-intervju, i 2014, åpnet Pippa seg om hvordan hun opplevde Kate og Williams store dag, og alle overskriftene hun selv stod for ved å bære den lekre, tettsittende Alexander McQueen-kreasjonen som søsterens forlovede.

- Det var fullstendig uventet. Jeg tror ikke det var meningen at kjolen skulle skille seg ut, men heller blande seg i mengden.

- Det var vel smigrende, men også pinlig fordi det ikke var planlagt, sa Pippa på «Today Show» den gangen.

I samme intervju fortalte Pippa Middleton at hun fortsatt hadde den verdensberømte kjolen hengende i skapet sitt.

- Den henger fortsatt i garderoben min hjemme. Det er vel en sånn ting jeg kommer til å finne fram hvis noen vil se den, eller hvis barna mine i fremtiden en gang vil se den.

Foreløpig er det ikke kjent hvem den tidligere «Suits»-stjernen Meghan Markle har valgt som sin forlover til årets største bryllupsbegivenhet.

LES OGSÅ: Luftet babynavn på sitt første oppdrag etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer