Nå skal Gunhild Stordalen lære kronprinsessene om mat

Selv kaller hun seg fleksitarianer. Det betyr at hun spiser mest vegetarisk, litt fisk og skalldyr, men unner seg kjøtt av og til.

KRONPRINSESSETREFF: Mette-Marit og Victoria skal begge være til stede under åpningen av konferansen EAT i Stockholm. Foto: Andreas Fadum
KRONPRINSESSETREFF: Mette-Marit og Victoria skal begge være til stede under åpningen av konferansen EAT i Stockholm. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I neste uke blir det kronprinsessetreff i Stockholm. Mette-Marit og Victoria vil begge være til stede under åpningen av det første EAT Stockholm Food Forum - og det er ingen hvem som helst som har fått kronprinsessene med som trekkplaster.

Det er nemlig Petter Stordalens kone, Gunhild Stordalen, som står bak forumet som samler ledende forskere, politikere og næringslivsledere fra hele verden for å se på sammenhengene mellom helse og klima, med et særlig fokus på hva som skal til for å sikre en sunn og bærekraftig matindustri.

- Det er en stor ære for oss at både kronprinsesse Victoria og kronprinsesse Mette-Marit vil være til stedet under åpningen av forumet. Sammenhengene mellom helse og klima kommer nå for fullt i internasjonale fora. Det er svært positivt at både den norske og den svenske kronprinsessen ønsker å bidra til å sette fokus på dette. Noen av verdens fremste eksperter kommer til Forumet for å bidra til økt kunnskap om disse komplekse sammenhengene, sier initiativtaker og leder Gunhild Stordalen i en pressemelding. Ifølge Dagbladet Magasinet kaller Gunhild seg selv for fleksitarianer. Det betyr at hun spiser mest vegetarisk, litt fisk og skalldyr, men unner seg kjøtt av og til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer