Prins William og prins Harry:

- Nå skal de møtes

Kan det iskalde forholdet mellom William og Harry bli bedre?

BRØDRE: Prins William og prins Harry har vært svært nære gjennom livet. De siste årene har imidlertid forholdet blitt satt på en skikkelig prøve. Foto: Eddie Mulholland/AFP/NTB
BRØDRE: Prins William og prins Harry har vært svært nære gjennom livet. De siste årene har imidlertid forholdet blitt satt på en skikkelig prøve. Foto: Eddie Mulholland/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Det kan kanskje være vanskelig å se for seg hvordan forholdet mellom prinsebrødrene William (38) og Harry (36) skal bli normalt igjen, etter at det de siste årene har blitt skrevet side opp og ned om hva som er ståa mellom dem.

Det hele toppet seg imidlertid da Harry nylig ikke var nådig i sin omtale av den britiske kongefamilien, hvor forholdet til broren naturligvis var tema.

Den gang sa han at det var avstand mellom dem.

I etterkant avslørte storebroren at han ikke hadde snakket med Harry ennå, men at han planla å gjøre det. Da telefonsamtalen endelig fant sted skal den derimot ikke ha hjulpet nevneverdig.

Gjenforenes

Men nå ser det ut til at brødrene nok en gang vil få mulighet til å ordne opp mellom seg - hvis det i det hele tatt går.

Ifølge Fox News skal en statue av prinsenes avdøde mor, prinsesse Diana, avdukes i forbindelse med det som ville vært hennes 60-årsdag den 1. juli. Det er derfor ventet at William og Harry da vil møtes på Kensington Palace.

Diana døde bare 36 år gammel i en tragisk bilulykke i 1997. I ettertid har begge sønnene uttalt seg om det enorme savnet etter moren og hvordan de har stått støtt sammen siden hendelsen. Det er kanskje derfor ikke så rart hvis det er nettopp Diana som skal føre dem sammen igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer