Prinsesse Beatrice:

Nå kan prinsesse Beatrice bli stemor

Dater for tiden en styrtrik pappa.

<strong>FORELSKET:</strong> Prinsesse Beatrice sin nye romanse er far til en liten gutt. Hvis duoen gifter seg, blir prinsessen stemor. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Prinsesse Beatrice sin nye romanse er far til en liten gutt. Hvis duoen gifter seg, blir prinsessen stemor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For bare noen dager siden skapte britiske prinsesse Beatrice (30), et av barnebarna til dronning Elizabeth (92), store overskrifter etter at det ble kjent at hun har funnet kjærligheten på nytt.

To år er gått siden 30-åringen og hennes tidligere kjæreste, Dave Clark (35), gikk hver til sitt etter 10 år som kjærester.

Aviser og magasiner som Express, The Sun og Marie Claire hevder at Beatrice sin nye flamme er den styrtrike eiendomsutvikleren Edoardo Mapelli Mozzi (34).

De to skal ha møttes gjennom en felles venn, og kilder nær dem forteller at de allerede har vært på ferie sammen. De skal også ha tatt det viktige steget der prinsessen har introdusert kjæresten for foreldrene sine, prins Andrew (58) og Sarah Ferguson (59).

Kan bli stemor

Som de fleste andre, kommer også den nye romansen til prinsesse Beatrice med en bagasje.

<strong>FORELSKET:</strong> De siste månedene skal prinsesse Beatrice tilbragt flere romantiske stunder med styrtrike Edoardo Mapelli Mozzi. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: De siste månedene skal prinsesse Beatrice tilbragt flere romantiske stunder med styrtrike Edoardo Mapelli Mozzi. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge den britiske avisen Express har Edoardo vært gift en gang tidligere, og har en to år gammel sønn fra sitt tidligere ekteskap.

Det vil dermed si at Beatrice potensielt kan bli stemor for den lille gutten, hvis Edoardo og prinsessen gifter seg.

Og skal man tro kilder som The Sun har snakket med, skal man ikke se bort ifra at nettopp det kan skje rimelig snart.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Ikke overraskende

Ifølge den britiske tabloidavisen skal Beatrice og Edoardo ha datet i knappe to måneder, men skal allerede være klare for å bli mann og kone.

- De hadde god kjemi med det samme, og har det veldig bra sammen, sa kilden til avisen, og fortsatte:

- Ting går fort mellom dem, så det ville ikke overrasket noen om de forlover seg innen kort tid.

Videre hevdet kilden at venner av paret er i ekstase over de gode nyhetene.

Ønsker å bli gift

Når man ser tilbake på kjærlighetshistorikken til Beatrice, kan det virke som at giftermål er svært viktig for den britiske prinsessen.

Da det ble slutt med Clark i 2016, ble det hevdet at forholdet ble avsluttet fordi han aldri fridde til henne.

- Hun ville enten at de skulle gifte seg, eller gå hver til sitt. Men han fridde ikke, og ultimatumet virket dermed mot sin hensikt, skal en kilde ha sagt til The Sun den gang.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Prinsessen hadde nylig flyttet til New York for å være med sin kjære, og skaffet seg jobb i en bank. Likevel fridde han ikke, noe som ble spikeren i kista for forholdet.

- De bestemte seg for å tilbringe litt tid hver for seg for å tenke på fremtiden. De er fortsatt venner, og avgjørelsen om å slå opp er gjensidig, sa kilden.

Bruddet kom som et sjokk på mange. Tre år tidligere var nemlig tonen en helt annen. Beatrice og hennes foreldre ble den gang invitert til dronning Elizabeth, og mange hevdet at det var fordi en forlovelse var i emning.

I årene før dette, hadde nemlig moren til Beatrice, Fergie, forårsaket en rekke skandaler og falt i unåde hos kongefamilien.

- Hvorfor har dronningen endelig åpnet armene for Fergie? Mange tror det er fordi det forberedes en kunngjøring av forlovelse mellom Beatrice og kjæresten Dave Clark, skrev nettstedet Huffington Post.

LES OGSÅ: Grevinne Alexandra mener sønnen ble lurt i bilreklame

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer