Nå kan julefreden senke seg

Her er årets julebilde av kongefamilien.

PYNTET TIL JUL: Kongefamilien samlet seg til julefotografering på Slottet torsdag ettermiddag. Bak. f.v. kong Harald, Marius Borg Høiby, kronprins Haakon. Foran f.v.: dronning Sonja, prins Sverre Magnus, prinsesse Ingrid Alexandra og kronprinsesse Mette-Marit.  Foto: NTB scanpix
PYNTET TIL JUL: Kongefamilien samlet seg til julefotografering på Slottet torsdag ettermiddag. Bak. f.v. kong Harald, Marius Borg Høiby, kronprins Haakon. Foran f.v.: dronning Sonja, prins Sverre Magnus, prinsesse Ingrid Alexandra og kronprinsesse Mette-Marit. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor uteble de tradisjonelle julebildene av kongefamilien, men i år samlet gjengen seg til offisiell fotografering på slottet igjen.

Kong Harald (76) og dronning Sonja (76) er på bildet omringet av sønnen kronprins Haakon (40), svigerdatter kronprinsesse Mette-Marit (40), og deres tre barn prins Sverre Magnus (8), prinsesse Ingrid Alexandra (9) og Marius Borg Høiby (16).

Bildene ble tatt torsdag, og mest sannsynlig ønsket de hverandre god jul etter fotografene hadde gått hjem. Sist gang de stilte til julefotografering i 2011, var det familieselskap på Slottet rett etterpå. Dronning Sonja har en jobb i den offiselle kalenderen fredag, men resten av gjengen var nok allerede i feriemodus.

Kongen og dronningen skal feire jul på Kongsseteren i Oslo sammen med prinsesse Märtha Louise og hennes familie. Tradisjonen tro vil de delta i gudstjeneste 1.juledag i Holmenkollen kapell.

Kronprinsfamilien tilbringer imidlertid julen til fjells på sin hytte i Uvdal. Her vil familien nyte roen sammen etter en slitsom høst. Spesielt for kronprinsessen som har vært sykmeldt, og har slitt med store smerter. Nå er hun heldigvis på bedringens vei.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer