Nå kan du leie prinsessens hus

Märtha og Ari leier ut huset for 45.000 kroner i måneden - og møblene følger med.

TIL LEIE: Prinsesse Märtha Louise, Ari Behn og barna flytter til London til høsten. Nå leier de ut huset i Lommedalen.  Foto: Jan-Petter Dahl/Se og Hør
TIL LEIE: Prinsesse Märtha Louise, Ari Behn og barna flytter til London til høsten. Nå leier de ut huset i Lommedalen. Foto: Jan-Petter Dahl/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere i vår ble det kjent at prinsesse Märtha Louise (40) og Ari Behn (39) skal flytte til London fra høsten. Nå leies huset deres i Lommedalen ut for 45 000 kroner måneden.

Boligen er lagt ut på Finn.no – og i annonsen opplyses det at leieperioden er lang. Boligen er ledig fra månedsskiftet juni/juli, og leies ut møblert.

Det 435 kvadratmeter store huset har seks soverom, og ligger i naturskjønne omgivelser.

- Eiendommen har en fantastisk beliggenhet i Lommedalen. Sol fra tidlig morgen til sen kveld. Beliggende usjenert med golfbane og ridesenter som nærmeste naboer. Meget barnevennlig og fantastisk område for markaelskere. Kun 10 -15 minutters kjøring til Oslo International School på vei inn til Oslo, står det i annonsen.

Eiendomsmegler Jan Herud i Privatmegleren har fått det ærefulle oppdraget av Märtha og Ari – men er svært ordknapp når Seoghør.no kontakter han angående utleieobjektet.

- Dette er et helt spesielt tilfelle, og jeg ønsker ikke å uttale meg om eiendommen, sier han.

- Kan hvem som helst komme på visning?

- Det vil vi vurdere i hvert enkelt tilfelle -  i samråd med oppdragsgiver, forteller han til Se og Hør.

Ifølge annonsen på Finn.no er utleiers honorar en månedsleie – i dette tilfellet 45 000 kroner.

Eiendommen omtales som herskapelig – og med i leien følger også Aris skrivestue.

– Fra eiendommen er det direkte utgang til Bærumsmarka med fantastiske turmuligheter hele året. Kort avstand opp til Burudvann som er et yndet utfartssted og badevann. I tillegg til golfbane er det diverse idrettsanlegg samt flott alpinanlegg i Lommedalen. Kort vei ned til Bærums Verk senter med diverse forretninger, hyggelige spisesteder samt «verksgata» med diverse boder og forretninger, står det i annonsen.

Märtha har lagt ut til sammen syv bilder – og vil du se hvordan prinsessen bor – klikk deg inn her!

Märtha (40) og Ari Behn (39) betalte 8,8 millioner kroner for villaen i Lommedalen i 2003 – og pusset den opp frem til de flyttet inn i 2005.

Ifølge Ari valgte familien å flytte fra leiligheten i Oslo for å slippe unna storbyens mas – og gi barna mye plass å leke på.

– Dessuten var jeg litt lei av å gjøre det jeg alltid har gjort. Litt lei lattelivet, sa Behn til Asker og Bærums Budstikke i 2004.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor kom ikke Märtha på «Sommertid»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer