FRISTER MED JOBB: Er du kokk kan du snart kanskje lage mat til kongefamilien. Her samlet i forbindelse med feiringen av kongeparets 75-års dager tidligere i år.  Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FRISTER MED JOBB: Er du kokk kan du snart kanskje lage mat til kongefamilien. Her samlet i forbindelse med feiringen av kongeparets 75-års dager tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

Nå kan DU lage mat til kongefamilien

Det kongelige hoff søker etter kokk.

SEOGHØR.NO: Har du noen gang drømt om å lage frokost til dronning Sonja (75), middag til kong Harald (75) – eller kanskje en fantastisk fem-retters til hele kongefamilien? Nå er sjansen her.

Det kongelige hoff søker etter kjøkkenleder på Slottet – og har lagt ut stillingsannonse på Finn.no.

” Arbeidssted vil være Det kongelige slott og øvrige private og offisielle eiendommer. Det må påregnes en del kvelds, - og helgearbeid samt noe reising”
, opplyser sjefen ved Det kongelige hoff, Lars Christian Krog, i annonsen.

Slottet kan friste med en årslønn på mellom 416 300 og 542 600 kroner for den rette kandidaten. Det kongelige hoff tilbyr sin nye ansatte muligheten til fysisk trening i arbeidstiden og pensjonsordning i Statens pensjonskasse som ekstra goder.

Dersom du ikke har plettfri vandel kan du glemme jobben.

”Det kongelige hoff ønsker mangfold i organisasjonen. Vi ansetter på bakgrunn av kvalifikasjoner og personlighet, ikke etter nasjonalitet, alder og kjønn”, står det i annonsen som spesifiserer hvem de søker etter med følgende tekst:

”Vi søker en leder som har erfaring fra å lede et kjøkken og alle dets aspekter. Du må være fagutdannet kokk og det er en fordel med tilleggsutdanning innen ledelse/økonomi. Som kjøkkenleder må du kunne motivere og være en positiv driver for dine medarbeidere. Du må kunne arbeide på tvers i hele organisasjonen og se betydningen av at alle arbeider mot samme mål.”

Søknadsfristen er 12. desember – og hele stillingsannonsen kan du lese på Finn.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her kan du vinne Mette-Marits eksklusive veske