Nå kan du kjøpe Mette-Marits veske

Kronprinsessen selger deler av luksusgarderoben til inntekt for miljøet.

KONGELIG TILBEHØR TIL SALGS: Ti år har gått siden Mette-Marit falt for denne skinnveska med kroko-overflate fra Miu Miu. Nå er det mosegrønne designtilbehøret til salgs for 4500 kroner på Bloppis.no. Foto: Se og Hør/Bloppis.no
KONGELIG TILBEHØR TIL SALGS: Ti år har gått siden Mette-Marit falt for denne skinnveska med kroko-overflate fra Miu Miu. Nå er det mosegrønne designtilbehøret til salgs for 4500 kroner på Bloppis.no. Foto: Se og Hør/Bloppis.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For første gang i historien er det nå mulig for vanlige nordmenn å sikre seg et plagg fra kronprinsesse Mette-Marits (38) private garderobe.

I dag åpnet nettstedet Bloppis.no, der kronprinsessen selger sko, klær og vesker – mange av dem fra eksklusive motehus. Noen av plaggene har hun brukt på representasjonsoppdrag, andre privat.

Alle inntektene fra det digitale loppemarkedet går til barneorganisasjonen Miljøagentene, der prinsesse Ingrid Alexandra (8) er det mest kjente medlemmet.

- Mange av klærne våre kan gjenbrukes i stedet for å kastes. Beskytt miljøet på en enkel og morsom måte, sier Mette-Marit i en pressemelding fra Aller Media. 

Produktene som er til salgs kan du se her.

Se og Hørs kongereporter Caroline Vagle (34) tror Mette-Marit vil inspirere andre kvinner til å rydde opp i klesskapet.

– Dette er en helt unik sjanse. Kronprinsesse Mette-Marit er stilsikker og trendbevisst, men også opptatt av miljøet. Jeg håper kronprinsessens bidrag vil skape masse blest, og at mange kvinner rundt om i Norge blir inspirert til å selge unna klær og sko som kan komme til nytte hos andre. Det er kult å kjøpe brukt – og når Mette-Marit kan, kan du og jeg også! sier Vagle til Seoghør.no.

I tillegg til kronprinsessen selger også kjente fjes som redaktør og «Skal vi danse»-deltager Ellen Arnstad (46) og Cosmopolitan-redaktør Ingeborg Heldal (39) sine private skatter på bloppis.no.

Men du må være rask for å få kloa i et kongelig produkt. Først til mølla-prinsippet gjelder!

Her er produktene Mette-Marit selger:
Marni  Blazer  2500 kroner
Étoile Isabel Marant  kjole 1500 kroner
Paul & Joe (Paris): lysegrå strikket topp pris: 1200 kroner
Day Birger et Mikkelsen: Svart topp 900  kroner
Miu Miu: Håndveske i kalveskinn med kroko-print: 4500 kroner
Gucci Flora Accornero pumps: 2200 kroner
Prada peeptoe-pumps med sløyfe 2200 kroner
Marc Jacobs gule ballerina-sko 1000 kroner
Edmundo Castillo, semskede, sandfargede sandaler pris: 1900


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Diamantjubileet slik du aldri har sett det før

Bloppis er heleid av Aller Media, som Seoghør.no også er en del av.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer