Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit:

Nå kan du bli kronprinsparets nabo

Bolig på Skaugum gård leies ut.

SKAUGUM: Kronprins Haakon og Mette-Marit har siden 2003 bodd på Skaugum gård. Nå kan man leie naboboligen. Foto: NTB Scanpix
SKAUGUM: Kronprins Haakon og Mette-Marit har siden 2003 bodd på Skaugum gård. Nå kan man leie naboboligen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden desember 2003 har kronprinsparet bodd på Skaugum gård, hvor de i dag også er bostatt.

Kronprins Haakons (46) besteforeldre, daværende kronprins Olav og kronprinsesse Märtha, var det første kronprinsparet som bodde på Skaugum, og selv om eiendommen ikke er åpen for publikum, får man stadig se bilder derfra.

Kronprinsfamilien stiller nemlig hvert år opp på trappen i forbindelse med 17. mai, og de har også invitert til fotballkamp ute på gårdsplassen flere ganger.

Tre års leie

Og nå kan man faktisk bli nabo med Haakon og Mette-Marit (46) og deres to barn, prinsesse Ingrid Alexandra (16) og prins Sverre Magnus (14).

I en annonse på Finn opplyses det ifølge Budstikka, som først omtalte saken, at villaen bare ligger et steinkast unna kronprinsparets bolig.

I annonsen kommer det også frem at leieperioden er ønsket fra 1. mars 2020 til 28. februar 2023.

«Moderne bolig fra 2014 med idyllisk, solrik og meget barnevennlig beliggenhet. Innholdsrikt og romslig hus med 5 soverom, 2 stuer og 2 bad. Perfekt for en barnefamilie!», står det videre om boligen, som kan leies for 27 000 kroner i måneden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer