Prinsesse Märtha Louise:

Nå har hun solgt ferie-paradiset

- Eiendommen er solgt.

SOLGT: Prinsesse Märtha Louises feirehus på Hankø i Fredrikstad er nå solgt. Foto: NTB Scanpix
SOLGT: Prinsesse Märtha Louises feirehus på Hankø i Fredrikstad er nå solgt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august 2018 ble det kjent at prinsesse Märtha Louise (48) skulle selge sommerstedet Bloksberg på Hankø i Fredrikstad kommune.

Etter flere runder på markedet, og et betydelig priskutt på ti millioner kroner, er den omsider solgt. Det bekrefter kjendismegler Torbjørn Ek overfor Børsen.

- Eiendommen er solgt. Pris og kjøper er konfidensielt, sier Torbjørn Ek.

Det var på vårparten for to år siden at eiendommen ble lagt ut på Finn.no - med en prisantydning satt til 35 millioner kroner. Prisen på hytta ble nylig dumpet fra 35 millioner norske kroner til 25 millioner.

Oppgraderinger

Det var daværende kronprins Olav som kjøpte det herskapelige feriestedet i 1947. Etter hans bortgang i 1991, arvet kong Harald (83) eiendommen.

Märtha Louise sa fra seg tittelen i 2002.

Året etter satte hun i gang et omfattende prosjekt med utendørs saltvannsbasseng og dusjanlegg på Bloksberg på Hankø, strandeiendommen som hun fikk som forskudd på arv fra kong Harald.

Feriehuset er på 400 kvadratmeter, og består av et hovedhus og et gjestehus. I tillegg inkluderer tomten en egen brygge og et båthus, og har utsikt over hele Oslofjorden. Det er totalt åtte soverom på eiendommen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer