Nå har hun flyttet inn hos prinsen

Skandalemodellen bor i Carl Philips leilighet på Slottsbacken.

FLYTTET SAMMEN: Ifølge Svensk Damtidning har prins Carl Philip og Sofia Hellqvist blitt samboere.  Foto: Stella Pictures
FLYTTET SAMMEN: Ifølge Svensk Damtidning har prins Carl Philip og Sofia Hellqvist blitt samboere. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Tidligere i sommer bekreftet det svenske hoff forholdet mellom prins Carl Philip (31) og «skandalemodellen» Sofia Hellqvist.

Romansen har vekket oppsikt i Sverige på grunn av at Sofia tidligere har stilt opp på en rekke lettkledde bilder, samt deltatt i realityserien «Paradise Hotel».

Svenskeprinsen har imidlertid ikke villet gi opp forholdet, og nå ser det ut til at paret har tatt forholdet ett skritt videre.

Ifølge ukebladet Svensk Damtidning har nemlig Sofia nå flyttet inn i Carl Philips leilighet i Slottsbacken - kun et lite steinkast unna Stockholms slott.

Prinsen delte tidligere leiligheten med kjæresten Emma Pernal (31), som han gjorde det slutt med i 2009. Men Sofia, som fortsatt har folkeregistrert adresse hos sine foreldre i Älvdalen, skal nå ha fått lov til å innrede boligen på nytt. Og paret skal blant annet ha gått til anskaffelse av en ny seng på IKEA.

- Sofia vil ikke ha noe med prinsens ekskjærester å gjøre. En ny seng var et must, sier en kilde nær paret til Svensk Damtidning.

Sofia har den siste tiden vært opptatt med veldedighetsprosjektet Project Playground, hvor hun blant annet har lansert en lipgloss hvis inntekter skal gå til senter for barn i Sør-Afrika.

Prinsen var også tilstede da kjæresten hadde sitt første offentlige oppdrag i forbindelse med veldedighetsprosjektet på Berns salonger i forrige uke, og senere på kvelden ble de to observert i het omfavnelse på VIP-avdelingen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hoffet bekrefter at de er et par