Prins Harry:

Nå har han reist etter Meghan

Prins Harry reiste mandag kveld til Vancouver.

PÅ REISEFOT: Prins Harry reiste mandag kveld til Canada hvor hertuginne Meghan og parets sønn allerede befinner seg. Foto: NTB Scanpix
PÅ REISEFOT: Prins Harry reiste mandag kveld til Canada hvor hertuginne Meghan og parets sønn allerede befinner seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) fått svært mye oppmerksomhet for avgjørelsen om å trekke seg tilbake fra sine offentlige roller.

Allerede før dronning Elizabeth (93) holdt et krisemøte med Harry og flere av familiemedlemmene, reiste Meghan tilbake til Canada, og mandag kveld reiste 35-åringen etter kona.

Ifølge Daily Telegraph gikk prinsen om bord i et fly til Vancouver mandag kveld, bare kort tid etter at han hadde deltatt på et møte med britiske og afrikanske investorer i London. Det var ventet å være prins Harrys siste offisielle oppdrag som arbeidende medlem av kongefamilien.

Avisen beskriver reisen som symbolsk, siden den kommer bare to dager etter at Buckingham Palace meddelte at prins Harry og hertuginne Meghan ikke lenger skal bruke tittelen «kongelig høyhet».

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Ifølge Daily Mail droppet Harry middagen med de besøkende afrikanske lederne på Buckingham Palace for å ikke overskygge prins William, som var vert for arrangementet.

Den britiske tabloidavisen har også delt flere bilder av Meghan, som allerede befinner seg i Canada sammen med hundene og parets sønn, Archie (åtte måneder). Flere har den siste tiden også begynt å frykte at den tidligere amerikanske skuespilleren har forlatt Storbritannia for godt.

- Fikk sparken

Ifølge Express er kilder ved Buckingham Palace bekymret, da ingen vet om Meghan kommer til å returnere til Storbritannia. Dette etter at hertugparet angivelig skal ha gitt to ansatte sparken ved sitt hjem, Frogmore Cottage, i Windsor.

En kilde nær kongefamilien røpet også bekymringen overfor avisen.

- Sett bort fra alt som blir avgjort mellom de private kontorene her og de britiske og kanadiske myndighetene, er det ingen her som tror at hertuginnen noen gang kommer til å returnere til Storbritannia på en meningsfull måte, fortalte kilden.

STRID: Det skal være stor uenighet innad i den britiske kongefamilien etter at det ble klart at Meghan og Harry ønsker å trekke seg tilbake. Se og Hørs kongehusekspert forklarer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flere andre medlemmer av personalet skal ha fått beskjed om at de ikke lenger trenger å jobbe for hertugparet.

- De ansatte har allerede blitt tilbudt roller ved Buckingham Palace. Det er et knippe ansatte ved deres hjem hele tiden, bestående av en hushjelp og hussjefen. Andre arbeider når de trengs. Det hele har kommet som et stort sjokk, da de var stolte av å arbeide for dem ved Frogmore, sa en kilde til Daily Mail, gjengitt av Express.

LES OGSÅ: Archies faddere avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer