Prins Harry:

Nå har han reist etter Meghan

Prins Harry reiste mandag kveld til Vancouver.

PÅ REISEFOT: Prins Harry reiste mandag kveld til Canada hvor hertuginne Meghan og parets sønn allerede befinner seg. Foto: NTB Scanpix
PÅ REISEFOT: Prins Harry reiste mandag kveld til Canada hvor hertuginne Meghan og parets sønn allerede befinner seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) fått svært mye oppmerksomhet for avgjørelsen om å trekke seg tilbake fra sine offentlige roller.

Allerede før dronning Elizabeth (93) holdt et krisemøte med Harry og flere av familiemedlemmene, reiste Meghan tilbake til Canada, og mandag kveld reiste 35-åringen etter kona.

Ifølge Daily Telegraph gikk prinsen om bord i et fly til Vancouver mandag kveld, bare kort tid etter at han hadde deltatt på et møte med britiske og afrikanske investorer i London. Det var ventet å være prins Harrys siste offisielle oppdrag som arbeidende medlem av kongefamilien.

Avisen beskriver reisen som symbolsk, siden den kommer bare to dager etter at Buckingham Palace meddelte at prins Harry og hertuginne Meghan ikke lenger skal bruke tittelen «kongelig høyhet».

Ifølge Daily Mail droppet Harry middagen med de besøkende afrikanske lederne på Buckingham Palace for å ikke overskygge prins William, som var vert for arrangementet.

Den britiske tabloidavisen har også delt flere bilder av Meghan, som allerede befinner seg i Canada sammen med hundene og parets sønn, Archie (åtte måneder). Flere har den siste tiden også begynt å frykte at den tidligere amerikanske skuespilleren har forlatt Storbritannia for godt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer