HISSIG PRINSL: Prins Ernst August av Hannover er kjent for kunne bli svært sint. Særlig når han har drukket. Her forlater han en privat middag med sin kone, prinsesse Caroline, i Madrid i 2006. Foto: Stella
HISSIG PRINSL: Prins Ernst August av Hannover er kjent for kunne bli svært sint. Særlig når han har drukket. Her forlater han en privat middag med sin kone, prinsesse Caroline, i Madrid i 2006. Foto: StellaVis mer

Nå har han gjort det igjen

Prinsesse Carolines mann må i retten for mishandling.

SEHER.NO: Prinsesse Carolines mann prins Ernst August av Hannover må møte i retten etter angivelig å ha slått en hotelleier med en metallring.

Det hele fant sted i et hotell i Kenya, og eieren Josef Brunlehner hevder at han mottok slag i bryst og mage med en metallgjenstand slik at han ble så skadet at han måtte fraktes til sykehus i ambulanse, skriver Svensk Damtidning.

Selv påstår prinsen at han slo mannen bare svakt - og bare med hendene.

– Jeg ga ham bare en symbolsk ørefik, sier prins Ernst August via sin advokat.

Det er ikke første gang prinsesse Carolines ektemann har havnet i trøbbel med loven. Første gang var i 1999 da han slo en fotograf. I 2000 urinerte den drikkfeldige prinsen på en tyrkisk paviljong under Verdensutstillingen i Hannover.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Eli har fortsatt merker etter sex-overfallet