Dronning Letizia og Marie-Chantal:

Nå har de lagt feiden bak seg

Marie-Chantal gikk hardt ut mot dronning Letizia i 2018.

ARM I ARM: Dronning Letizia og Marie-Chantal skal være venner igjen. Foto: GTres / SplashNews/NTB
ARM I ARM: Dronning Letizia og Marie-Chantal skal være venner igjen. Foto: GTres / SplashNews/NTB Vis mer
Publisert

16. januar ble den tidligere greske kongen, kong Konstantin, gravlagt i Athen. Han gikk bort sist uke, 82 år gammel.

Konstantin regjerte i Hellas fra 1964 til 1974, og var gift med søsteren til dronning Margrethe av Danmark (82), Anne-Marie (76).

Flere europeiske kongelige tok turen for et siste farvel, deriblant det norske kronprinsparet og prinsesse Märtha Louise (51).

Konstantin og Anne-Maries eldste sønn, kronprins Pavlos (55), og hans kone Marie-Chantal (54) var selvfølgelig også på plass under seremonien.

KONGELIG: Kronprinsparet og prinsesse Märtha Louise er tilstede i kong Konstantins begravelse i Athen. Video: Billed-Bladet. Vis mer

Venner igjen

Det var også spanske dronning Letizia (50). Og det er nettopp møtet mellom Letizia og Marie-Chantal som nå skaper overskrifter i media.

De to kvinnene skal nemlig ha hatt en årelang feide seg i mellom, men nå kan det se ut som om duoen har begravet stridsøksen, skriver Hello! magazine.

Kong Konstantins familie holdt søndag en middag på Hotel Grande Bretagne i Athen for de tilreisende kongelige, og da gjestene forlot hotellet etter måltidet fikk fansen seg en overraskelse, ifølge nettstedet.

Dronning Letizia og Marie-Chantal ble nemlig avbildet sammen smilende arm i arm, mens Letizia strøk Marie-Chantal forsiktig på hånden.

VENNINNER: Dronning Letizia og Marie-Chantal så ut til å kose seg i hverandres selskap. Foto: GTres / SplashNews/NTB
VENNINNER: Dronning Letizia og Marie-Chantal så ut til å kose seg i hverandres selskap. Foto: GTres / SplashNews/NTB Vis mer

Mange har trodd at de to kvinnene fremdeles var uvenner etter en episode som fant sted mellom Letizia og hennes svigermor, dronning Sofia (84), i 2018 - hvor Marie-Chantal i etterkant tok Sofia i forsvar.

«Gjør meg sint»

Det var da den spanske kongefamilien var samlet til høytidsgudstjeneste inne i katedralen i Palma på Mallorca at dramaet skjedde. På vei ut fra kirken la 84-åringen armene rundt sine to barnebarn, Leonor (17) og Sofia (15), og snudde seg mot fotografene.

Foran sjokkerte kirkegjengere dyttet Letizia tilsynelatende svigermorens hånd bort fra barna sine. Opptrinnet ble filmet, og det tok ikke lang tid før bildene nådde nettaviser over hele Europa.

Spanjolene ble sjokkert over det de fikk se, noe som førte til en storm mot dronning Letizia. Ikke bare mislikte de hendelsen, mange reagerte også på at familien ikke klarte å oppføre seg ordentlig i Guds hus.

Kort tid etterpå gikk Marie-Chantal hardt ut mot dronning Letizias oppførsel på sosiale medier.

«Dette gjør meg så sint», kommenterte hun, ifølge Hello magazine, før hun fortalte en annen Twitter-bruker følgende:

«Ingen bestemor fortjener denne behandlingen! Wow, nå viser hun sitt sanne ansikt».

AVBILDET SAMMEN: Her kjører prinsesse Ingrid Alexandra og kjæresten Magnus inn til Skaugum sammen. Bilder: Andreas Fadum. Reporter: Caroline Vagle. Video: NRK. Klipp: Celina Morken. Se flere bilder her: https://www.seher.no/kongelig/tatt-pa-fersken-med-magnus/77008540 Vis mer

Nå ser det derimot ut som om de to kvinnene har funnet tilbake til hverandre igjen.

Letizia og Marie-Chantal er ikke bekjente bare i kraft av sine kongelige roller. Marie-Chantal er som nevnt gift med kronprins Pavlos, som er fetteren til Letizias ektemann, kong Felipe (54).

LES OGSÅ: Vil frata prins Joachim apanasje

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer