Nå går det mot bryllup...

Prinsesse Madeleine skal ha forlovet seg med Chris O'Neill.

VIL STIFTE FAMILIE: Helt siden bruddet med Jonas Bergström i 2010 har Prinsesse Madeleine drømt om å stifte familie. Foto: Stella Pictures
VIL STIFTE FAMILIE: Helt siden bruddet med Jonas Bergström i 2010 har Prinsesse Madeleine drømt om å stifte familie. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Prinsesse Madeleine (30) har forlovet seg. Hun og kjæresten Chris O'Neill planlegger nå bryllup i 2013. Bare noen fåtall personer innenfor kongehuset vet om nyheten og kongen planlegger å gi sin godkjenning til datterens forlovelse innen kort tid.

Det er den svenske avisen Expressen som avslører nyheten i dag. I største hemlighet har Madeleine og O'Neill allerede utvekslet ringer i New York.

Prinsesse Madeleines kjæreste Chris O'Neill ble for alvor tatt inn i den kongelige varmen, da han ble invitert til prinsesse Estelles dåp 23. mai i år. Til dåpen kom han sammen med prins Carl Philips kjæreste Sofia Hellqvist. Som Se og Hør tidligere har nevnt, var dette en bekreftelse på at han var godtatt.

Hoffets informasjonssjef Bertil Ternert sier til TT at han ikke vil kommentere de nye ryktene.

- Vi kommer med en uttalelse på kongehusets hjemmeside senere på formiddagen.

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill har også bestemt når bryllupet skal finne sted. Det står mellom neste sommer eller neste vinter.

Det var for en drøy måned siden at den amerikanse forretningsmannen Chris O'Neill fridde til prinsessen. De har knapt vært et par i to år, og Madeleine hadde ikke regnet med at kjæresten, og nåværende samboer skulle fri allerede i 2012.

Det var i New York Chris fridde, og han hadde på forhånd informert og spurt Kong Carl Gustav om hans datters hånd. Også de andre medlemmene av kongefamilien visste om forlovelsen.

Kongeparet dro straks etter til USA på en offisiell reise til New York og Minneapolis. Planen var fra begynnelsen å reise rett fra Minneapolis til Stockholm, men valgte å dra innom New York. Grunnen skal ha vært forlovelsen mellom Madeleine og Chris.

Kongen ville nemlig ikke ha noen gjentakelse av skandale som rammet datteren da Jonas Bergström ble avslørt for sitt utroskap.

Kongen og dronningen var sammen med paret en kveld i New York. Forlovelsen ble først feiret hjemme hos Chris og Madeleine i deres leilighet i New York. Senere fortsatte hyggestunden på den eksklusive restauranten Mr.Chow.

For prinsessen var forlovelsen etterlengtet. Helt siden bruddet med Jonas Bergström i 2010 har prinsessen drømt om å stifte familie.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Prinsesse Madeleine har hoff-fri hele høsten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer