Nå forandres alt

- Dersom Daniel tror han kan beholde en privat sfære, tar han feil.

REPRESENTERE SAMMEN: Daniel Westling og kronprinsesse Victoria må vise at representere Sverige sammen, som et par, ellers er det fare for hvordan det blir oppfattet. Foto: SCANPIX
REPRESENTERE SAMMEN: Daniel Westling og kronprinsesse Victoria må vise at representere Sverige sammen, som et par, ellers er det fare for hvordan det blir oppfattet. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Neste helg gifter kronprinsesse Victoria seg med sin utkårete, Daniel Westling, i Slottskyrkan. Dermed forandres alt for Daniel, mener kongereporter.

- Nå kommer han til å bli prins på heltid. I de åtte årene han har vært sammen med kronprinsessen har han levd temmelig avskjermet. Han har sluppet intervjuer og representasjon, og har stort sett vært i fred for mediene. Men dersom Daniel tror han kan beholde sin private sfære etter bryllupet, tar han feil, mener Johan Lindwall, kongereporter i Expressen, skriver VG.

Det viktigste for Westling, etter bryllupet - og bryllupsfeberen i Sverige, er over, er å vise befolkningen at de er et kronprinsessepar.

- Dersom Victoria reiser på ting uten Daniel, tror jeg det er fare for hvordan det blir oppfattet. De må dra ut og representere sammen, sier Lindwall.

Kronprinsesse Victorias vil bli ført til alteret av sin far Kongen når hun gifter seg med Daniel Westling 19. juni

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kongefamilien trosser kritikerne