Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Nå er to blitt til tre

Prins Harry og hertuginne Meghan skal ha fått et nytt «familiemedlem».

BLE «FORELDRE»: Hertuginne Meghan og prins Harry skal allerede i begynnelsen av sommerferien ha fått et nytt «familiemedlem». Foto: NTB Scanpix
BLE «FORELDRE»: Hertuginne Meghan og prins Harry skal allerede i begynnelsen av sommerferien ha fått et nytt «familiemedlem». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Helt siden prins Harry (33) og hertuginne Meghan (37) giftet seg for drøye tre måneder siden, har det blitt spekulert i om de ikke snart skal dele nyheten om at de venter sitt første barn sammen.

Flere er også helt sikre på at hertugparet vil annonsere en graviditet innen året er omme. Hvorvidt Meghan er gravid allerede er fremdeles ukjent, men ifølge People skal paret allerede ha fått et nytt «familiemedlem».

Hertuginnen har tidligere vært åpen om sin store lidenskap for hunder, og det er nettopp en liten valp hun og Harry nå skal ha fått sammen. Ifølge nettstedet skal det være en labrador som stjeler mye av tiden til ekteparet, og de skal ha fått den allerede i begynnelsen av sommerferien.

En kilde nær paret har uttalt til nettstedet at valpen har vært med Harry og Meghan både til Cotswolds og rundt ved Nottingham Cottage, hvor paret bor.

Saken fortsetter nedenfor.

BLIND DATE: Under forlovelses-intervjuet med prins Harry og Meghan Markle kom det frem at deres første møte var en «blind date» og at prinsen ikke visste hvem skuespilleren var før de møttes. Video. NTB / Scanpix / AP Vis mer

Hundepasser

Da paret gjorde sitt første intervju sammen, dagen de annonserte at var blitt forlovet, avslørte Meghan at hennes ene hund var igjen hjemme i Los Angeles, mens den andre, Guy, var med til London. Guy har blant annet blitt observert sammen med dronning Elizabeth (92) i forbindelse med prinsebryllupet i mai.

En talsperson for Kensington Palace har imidlertid nektet å svare på spørsmål om Meghan og Harrys nye hund.

Det er ingen tvil om at dronningen og hertuginne Meghan har funnet tonen, og at sistnevnte er ønsket varmt velkommen inn i den britiske kongefamilien.

Det skal blant annet være en felles interesse og forkjærlighet for hunder som har brakt de to sammen. Også i forbindelse med bryllupet, skal dronningens kjærlighet for hunder ha hjulpet Meghan og Harry.

Ifølge flere utenlandske medier, blant annet Harper's Bazaar var det nemlig 92-åringen som slo følge med Meghans hund til Windsor før bryllupet.

Saken fortsetter nedenfor.

Tok farvel

En drøy måned før bryllupet mistet den britiske dronningen en av sine beste venner, nemlig sin kjære Willow. Etter nesten 15 år som trofast eier til hunden av rasen Welsh corgi pembroke, var dronningen nødt til å si farvel til sin firbeinte følgesvenn.

Ifølge Daily Mail led Willow av en kreftlignende sykdom, og dronningen ønsket ikke at hennes kjære hund skulle lide noe mer.

Ifølge kilder til Daily Mail var dronning Elizabeth i dyp hjertesorg.

- Hun har sørget over alle sine corgier gjennom årene, men hun har vært mer opprørt over Willows død enn det hun har vært over de andre hundene sine, uttalte en kilde ved Buckingham Palace til tabloidavisen.

Mye av årsaken til den store sorgen handlet trolig om at Willow var den siste lenken til dronningens avdøde foreldre, og en tid som strekker seg tilbake til Elizabeths egen barndom.

STOLT RASE: Hunderasen Welsh corgi pembroke har vært i den britiske kongefamilien i en årrekke. Dronning Elizabeth var 18 år gammel da hun fikk sin helt egen for første gang. Foto: NTB Scanpix
STOLT RASE: Hunderasen Welsh corgi pembroke har vært i den britiske kongefamilien i en årrekke. Dronning Elizabeth var 18 år gammel da hun fikk sin helt egen for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Det var et fristed for oss

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer