STOLTE FORELDRE: Aldri tidligere har navnet på en tronarving blitt kjent så raskt etter en fødsel. Da prins William ble født i 1982 tok den én uke før navnet ble offentliggjort, og med prins Charles tok det en hel måned.
STOLTE FORELDRE: Aldri tidligere har navnet på en tronarving blitt kjent så raskt etter en fødsel. Da prins William ble født i 1982 tok den én uke før navnet ble offentliggjort, og med prins Charles tok det en hel måned. Vis mer

Nå er prinsens navn avslørt

Kate og William valgte tradisjonelt.

Publisert
SEOGHØR.NO: Mandag ettermiddag ble hertuginne Kate og prins William foreldre for aller første gang. Allerede to dager senere har de gitt sin nyfødte sønn et navn.

Det fulle navnet blir «Hans Kongelige Høyhet prins George Alexander Louis av Cambridge», står det i en pressemelding fra Kensington Palace.

«George» var bettingsselskapenes favoritt som fornavn for den kongelige babyen, som er nummer tre i den britiske arverekken.

- Han vil bli omtalt som prins George av Cambridge, opplyses det.

Hele seks konger har tidligere hatt dette navnet i løpet av de siste århundrene, og George var i tillegg navnet til både faren og farfaren til nåværende dronning Elizabeth.

Den lille familien befinner seg for tiden i Kates families hjem i Bucklebury i England etter å ha tilbrakt en natt på Kensington Palace.LES OGSÅ: En halv milliard fulgte Kates veer


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer