Nå er lilleprinsen gift

I fjor var det prins Guillaume av Luxembourg som ble gift - nå var det lillebror sin tur.

STOLT GJENG: F.v. Brudens far Hartmut Lademacher, Gabrielle Lademacher, Claire Lademacher, prins Félix Henri av Luxembourg, storhertug Maria Theresa og storhertug Henri. Ytterst til høyre smiler kronprinsesse Stephanie og kronprins Guillaume stolt.  Foto: All Over
STOLT GJENG: F.v. Brudens far Hartmut Lademacher, Gabrielle Lademacher, Claire Lademacher, prins Félix Henri av Luxembourg, storhertug Maria Theresa og storhertug Henri. Ytterst til høyre smiler kronprinsesse Stephanie og kronprins Guillaume stolt. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Her gliser prins Félix (29) og hans vakre brud etter å ha blitt viet i hennes hjemby Königstein i Tyskland tirsdag. Det stolte brudeparet ble hyllet av de mange fremmøtte, og brudgommens storebror prins Guillaume (31) var selvsagt til stede.

Han ble selv gift med kronprinsesse Stephanie (29) i fjor, og minnene fra deres store dag strømmet nok på da Félix og Claire ga hverandre sitt ja.

NYGIFT: Prins Félix av Luxembourg og vakre Claire Lademacher.
NYGIFT: Prins Félix av Luxembourg og vakre Claire Lademacher. Vis mer

Hemmelig bryllupsreise

Brudeparet ble viet i en sivil seremoni, men på lørdag blir det storstilt kirkebryllup med 350 gjester i Sør-Frankrike - etterfulgt av en hemmelig bryllupsreise. 

DRØMMEDAG: 20. oktober 2012 var det kronprins Guillaume og flotte Stephanie som giftet seg. Foto: All Over
DRØMMEDAG: 20. oktober 2012 var det kronprins Guillaume og flotte Stephanie som giftet seg. Foto: All Over Vis mer

- Jeg har selv organsiert hele turen, og det er tradisjon i vår familie å holde bryllupsreisen hemmelig for bruden så lenge som mulig, sier Félix til Hello!

LES OGSÅ:  Nå er den royale bryllupsdatoen kjent

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer